Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Αθλήματα

Σε Ρουμανία και Βέλγιο για Διεθνείς Αγώνες Ποδοσφαίρου Τυφλών ο Αλέξανδρος Καραϊωσήφ

Στην Προκριματική Φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου 5×5 Τυφλών, που θα πραγματοποιηθεί από 1 έως 9 Απριλίου στην Ρουμανία, θα συμμετέχει η ελληνική ομάδα.

Η ελληνική ομάδα συμμετέχει στον δεύτερο όμιλο με αντιπάλους τις Λευκορωσία, Μολδαβία και Τσεχία, ενώ ο πρώτος όμιλος αποτελείται από Ρουμανία, Ιρλανδία, Γεωργία και Αλβανία.

Είναι η πρώτη φορά που θα διεξαχθεί προκριματική φάση για τη συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, κάτι το οποίο φανερώνει την ολοένα αυξανόμενη δυναμική του αθλήματος.
Οι ομάδες που θα φτάσουν έως τον τελικό της διοργάνωσης, θα πάρουν αυτόματα την πρόκριση για την τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που θα γίνει στο Βερολίνο τον Αύγουστο του 2017.

Σε Ρουμανία και Βέλγιο για διεθνείς υποχρεώσεις o Καραϊωσήφ Αλέξανδρος

Στην Προκριματική Φάση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στη Ρουμανία θα βρεθεί και ο κ. Καραϊωσήφ Αλέξανδρος, επικεφαλής προπονητής του σωματείου μας και Διαιτητής Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Σ. Ημαθίας, με την ιδιότητα που έχει ως Διεθνής Διαιτητής Ποδοσφαίρου 5×5 Τυφλών. Ο κ. Καραϊωσήφ έχει επιλεχθεί επίσης να συμμετέχει και στο Charleroi Blind Football Cup, στο Βέλγιο από 14 εώς 16 Απριλίου 2017. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία!!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected