Γ Εθνική / Τοπικά

Το χειρότερο αποτέλεσμα!

Αμφότεροι ήθελαν τη νίκη προκειμένου να ξεκολλήσουν από τις τελευταίες θέσεις και κυρίως ο Ηλυσιακός ωστόσο σύλλογος από του Ζωγράφου δεν τα κατάφερε μένοντας στο 0-0 με τη Θύελλα Ραφήνας στο παιχνίδι πρόλογος για την 24η αγωνιστική.

Όπως αναφέρει το stoplekto.gr, οι δύο ομάδες έδειξαν να μην μπορούν να δημιουργήσουν απειλητική κατάσταση μπροστά από τις δυο εστίες με το 0-0 να Χαρακτηρίζεται δίκαιο, με τους φιλάθλους των δυο ομάδων που βρέθηκαν στο γήπεδο της Ηλιούπολης να μην μένουν ικανοποιημένοι.

Η μοναδική αξιόλογη στιγμή σημειώθηκε στο 57′ με τον Μανουσάκη να διώχνει προτού η κεφαλιά του Θαναηλάκη καταλήξει στα δίχτυα, ενώ στο 89′ ο Κατσιούλης έδιωξε με υπερένταση την κεφαλιά του Ιωάννου.

Συνθέσεις

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Δημητρης Παπασπυρου) Σηφάκης, Μέξης, Μπίρης, Πιπίνης, Ντούμπερετ, Αμανατίδης, Κούντου (66′ Τσινιάς). Θαναηλάκης, Στρίνγας (72′ Πουλάκης), Κάλφας (56′ Ξαγοράρης), Ιωάννου.

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (θανάσης Κολιτσιδάκης) Κατσιούλης, Γκίκας (66′ Γοργάκης), Παπαδόπουλος, Φύτρος, Μανουσάκης, Γεραγωτέλλης, Χαρακτίδης (90′ Στάφα), Ντόσκας, Αράπης, Ανδρεαδάκης, Ζέκιο (57′ Βαζέχα).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected