Κατηγορίες
Football League

Έχει ακόμη σφυγμό!

Με τους τρεις βαθμούς της νίκης στις αποσκευές του φεύγει από τον Εύοσμο ο Αχαρναϊκός, ο οποίος επικράτησε την Κυριακή (02/04) με 1-0 του Αγροτικού Αστέρα για την 24η αγωνιστική της Football League.

Η ομάδα του Μενιδίου, που είχε ένα «τρίποντο» εντός αγωνιστικών χώρων στα 16 τελευταία παιχνίδια της (πήρε και το «τρίποντο» με τον Πανθρακικό), πήρε μία σπουδαία νίκη-ανάσα απέναντι στους «σταχυοφόρους» και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα μετά τις 19 Φεβρουαρίου, όταν και είχε επιβληθεί με 3-1 του Αιγινιακού στην έδρα του. Από την άλλη, για τον Αγροτικό Αστέρα, που διαμαρτύρεται για ένα πέναλτι στον Γκέσιο στο 89’, αυτή ήταν η τρίτη διαδοχική ήττα του στο πρωτάθλημα και μόλις η δεύτερη στο γήπεδό του.

το φιλμ της αναμέτρησης στο FL News

Συνθέσεις

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Νίκος Καραμπετάκης): Γουναρίδης, Μπουτζίκος, Κουκόλης, Τεγούσης, Βαφέας, Θεοδωρίδης (46’ Τάι), Χατζής (75’ Τριανταφυλλάκος), Γκέσιος, Πάτο, Ουνγιαλίδης (62’ Μέρντοβιτς), Φιλίπε.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Μαραντάς): Ψύχος, Κυριαζόπουλος (79’ Σιάννης), Σταμούλης, Τσουβαλτσίδης, Σωτηράκος, Μεγαλοοικονόμου, Αναστασίου, Τζέφερσον Νταμιάο (56’ Ντάγκρας), Πλαβούκος, Λύρας (75’ Μάρτινς), Ζαχαρός.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected