Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Αιχμές για τη λειτουργία τις διοίκησης!

Αιχμές για τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας από την πλευρά της διοίκησης άφησε ο Δημήτρης Σουάνης στις δηλώσεις του μετά το ματς του Ολυμπιακού Βόλου με τον Καραϊσκάκη ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις ευθύνες των ποδοσφαιριστών.

Αναλυτικότερα όπως τις παρουσιάζει το magnesiasports.gr

«Είναι μια στενάχωρη μέρα. Ήταν ένα παιχνίδι όλη η χρονιά. Η ομάδα μας είναι προβληματική και αυτό φαίνεται σε όλα τα παιχνίδια που έχουμε δεχτεί γκολ. Είμαστε μια προβληματική ομάδα και ανταγωνιζόμασταν μια ομάδα που σφύζει από υγεία.

Είμαι τρεις μήνες εδώ και τον ενάμιση μήνα παίζουμε όχι για να κερδίσουμε κάτι, παίζουμε για να κερδίσουμε και να μη φύγουν 5-6 συμπαίκτες μου και ο προπονητής. Το ότι αλλάζουμε κι άλλο προπονητή δείχνει ότι αυτή η ομάδα έχει θέματα τα οποία είναι άλυτα. Φυσικά και φταίμε οι ποδοσφαιριστές, φυσικά και όποιος είναι δίπλα στην ομάδα έχει τις ευθύνες του όμως ομάδα είσαι όταν έρχονται τα δύσκολα κι εμείς δεν ήμασταν καθόλου ομάδα, καθόλου οικογένεια. Αυτό που γίνεται να μην εντυπωσιάζει κανέναν γιατί στο να γίνει όλο αυτό υπήρχε μια ροή.

Δεν σηκώνονται εύκολα τα βάρη από πολλούς κι έτσι δεν μπορέσαμε κι εμείς να τα σηκώσουμε. Η άνοδος χάθηκε οριστικά σήμερα.”

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected