Γ Εθνική / Τοπικά

Μεγάλο “διπλό” στο Πανθεσσαλικό και 11 στα 11!

Τεράστιο “διπλό” πέτυχε η ΑΕ Καραϊσκάκης, κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου, θέτοντάς τον εκτός μάχης Πρωταθλήματος, και κυνηγώντας πλέον μόνη τον Απόλλωνα Λάρισας.

Τεράστιας βαθμολογικής σημασίας παιχνίδι στο Βόλο, ανάμεσα στις δύο ομάδες που ισοβαθμούσαν στη δεύτερη θέση του πίνακα, πίσω από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα Λάρισας. Το πρώτο τέταρτο κύλησε αναγνωριστικά για τις δύο ομάδες, και στην πρώτη ουσιαστικά φάση του παιχνιδιού, ο Γυφτοκώστας βρέθηκε στην περιοχή των γηπεδούχων, και συνέχισε την καταπληκτική φόρμα που διάγει στο σκοράρισμα, γράφοντας με αριστερό πλασέ, έπειτα από παράλληλη μπαλιά το 0-1.

Το γκολ αυτό φάνηκε να “κόβει” τα πόδια των γηπεδούχων, που δυσκολεύονταν να πατήσουν επικίνδυνα στην περιοχή της ΑΕ Καραϊσκάκης. Χρειάστηκε να φτάσουμε στο 38ο λεπτό, για να κάνει ο Ολυμπιακός την πρώτη του φάση, όμως ο Ευθυμιάδης σούταρε άστοχα, από πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή. Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους, ο Μουκάμ είχε ένα σουτ μέσα από την περιοχή που δε δυσκολεύτηκε να αποσοβήσει ο Ανδρούτσος, με τους παίχτες του Νίκου Θεοδοσιάδη να πηγαίνουν προηγούμενοι στα αποδυτήρια.

το φιλμ της αναμέτρησης στο artagoal.gr
φωτογραφίες στο goalpost.gr

Συνθέσεις

Ολυμπιακός Βόλου (Παπαβασιλείου) : Κατσούλης, Ιωαννίδης, Ντόικιτς (75′ Αναστασίου), Στουρνάρας, Ζώνας, Ευθυμιάδης (46′ Σουάνης), Δωματάς, Οικονόμου, Φλίγκος, Μασάντο, Μουκάμ (56′ Κέρι)

ΑΕ Καραϊσκάκης (Θεοδοσιάδης) : Ανδρούτσος, Παπανίκου, Λάμπρου, Αβραμίδης, Καραγιαννίδης, Κόλλινς, Χαρτσιάς, Ντατίδης, Ζυγκερίδης (80′ Ευαγγέλου), Γυφτοκώστας (70′ Μπεκατώρος), Βελέτης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected