Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Στο ρελαντί και στον…δρόμο της ανόδου!

Η Παναχαϊκή κέρδισε με 3-0 τον Παναρκαδικό στην Αγυιά και σε συνάρτηση με τα υπόλοιπα αποτελέσματα, άνοιξε και άλλο την «ψαλίδα», κάνοντας το πιο αποφασιστικό βήμα για τον τίτλο.

Όπως αναφέρει το patragoal.gr, σκόρερ για την ομάδα του Οφρυδόπουλου στο 17΄ ο Γιάννης Σπανός με κεφαλιά κανονιά εκτέλεσε τον Καπετάνο για το 1-0. Στο 34΄ είχαμε δοκάρι για τους “κοκκινόμαυρους”. Ο Ελευθεριάδης πήρε την κεφαλιά η μπάλα πήγε στο οριζόντιο και στην εξέλιξη της φάσης, ο Σπανός από κοντά έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 66΄ ο Λυμπέρης Στεργίδης με πάσα πάρε-βάλε του Ελευθεριάδη “έγραψε” το δεύτερο γκολ για την Πατρινή ομάδα, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 77΄ μετά από ωραία συνεργασία ο Ελευθεριάδης.

Συνθέσεις

Παναχαϊκή: Βρονταράς, Τσαφταρίδης, Πολίμος, Γκίνο, Μακρυδημήτρης, Λουμπαρδέας, Στεργίδης, Φωτάκης (81′ Μαστραντωνάκης), Ελευθεριάδης, Μπουρλάκης (62′ Μπιτσάκος), Σπανός (75′ Μωραίτης).

Παναρκαδικός: Καπετάνος, Καναβέτας, Γκρόσιος (46′ Σαλαπάτας Π.), Αρώνης, Μπίσσιας, Κυριακόπουλος, Πούτσης, Δήμος, Σαλαπάτας, Καδάς, Κολιόπουλος (55′ Γιουκούδης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected