Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

ΑΟ Λουτράκι – Τσικλητήρας 0-1

Πολύ σκληρός για να πεθάνει αποδεικνύεται ο Τσικλητήρας Πύλου που κόντρα… σε Θεούς και δαίμονες πήρε μεγάλο διπλό στο Λουτράκι με 0-1 και έκανε σημαντικό βήμα για την εξασφάλιση της παραμονής στην Γ Εθνική!

Όπως αναφέρει το sport365, η ομάδα της Πύλου έφτασε στο -ουσιαστικά- “εξάποντο” χάρη σε τέρμα του Άγγελου Γεωργιόηουλου στο 57′ ενώ η νίκη αποκτά μεγαλύτερη αξία καθώς οι κοκκινόμαυροι τελείωσαν το ματς με 9 παίκτες!

Ο Νίκος Κακαλέτρης είδε τον Νίκο Κερμενίδη να δέχεται δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον Δωδεκανήσιο διαιτητή Παπαβασιλείου στο 70′ ενώ με την συμπλήρωση του ενενηνταλέητου αποβλήθηκε, επίσης με δεύτερη κίτρινη, ο Λευτέρης Μάνικος!

Η ομάδα της Πύλου με την 6η νίκη της σεζόν έβαλε ακόμη δυο ομάδες από κάτω, την Αχαϊκή και το Λουτράκι ενώ απέκτησε αέρα πέντε βαθμών από την τελευταία Θέση και το Ζευγολατιό. Οι Πυλιώτες έβγαλαν πάθος και με άριστη τακτική έκαναν το παιχνίδι τους και με εξαίρεση δυο-τρία στημένα δεν κινδύνευσαν ιδιαίτερα από την ομάδα του Νίκου Μεσολόγγη. Μάλιστα, ήταν αυτοί οι οποίοι είχαν την μεγαλύτερη ευκαιρία στο ματς όταν ο Πήλιος είχε δοκάρι με σουτ στο 90′.

Το ματς είχε λιγοστές φάσεις, ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος αλλά στην επανάληψη ο Τσικλητήρας μπήκε αποφασισμένος για το γκολ και τα κατάφερε σε μια φάση κατά την οποία η μπάλα πέρασε από τον άξονα της ομάδας για να καταλήξει στον σκόρερ.

Ο Ρούσσης έβγαλε ωραία την μπάλα από την άμυνα και ξεκίνησε την αντεπίθεση με πρώτη πάσα στον Κυριαζόπουλο. Ο Αχαιός μέσος έδωσε στον Ζαχαρόπουλο που βλέποντας τον Γεωργιόπουλο να κάνει κίνηση από τα δεξιά του έβαλε την μπάλα και ο νεαρός μεσοεπιθετικός εμβόλισε την άμυνα τον οράνιε και με άπιαστο σουτ χάρισε τη νίκη στον Τσικλητήρα όπως είχε κάνει και στο Ζευγολατιό στα τέλη Φλεβάρη.

Συνθέσεις

Λουτράκι: Διαμαντής, Χουστουλάκης, Παπαναστασίου, Παναγόπουλος (60′ Ζερβός), Τζορμπατζίδης, Νικολάου Γούλας, Μάγγος, Κωβαίος (65′ Σιώκος), Αποστολάκης, Ζέλο.

Τσικλητήρας : Θάνος, Μάνικος, Σεντεμέντες, Ρούσσης, Καραμηάς, Κυριαζόπουλος, Ζαχαρόπουλος, Τσάτσος (86′ Ρήγας), Κερμενίδης, Γεωργιόπουλος (81′ Μηίζος), Γραμματικόηουλος (75′ Πήλιος)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected