Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – Κεραυνός Επισκοπής 0-2

Την 7η συνεχόμενη νίκη του πέτυχε σήμερα ο Κεραυνός Επισκοπής και μάλιστα στο διάστημα αυτό έχει δεχτεί μόλις ένα τέρμα!

Η ομάδα του Γερμανού Σιαφαρίκα απέδειξε πως βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα το τελευταίο δίμηνο και υποχρέωσε σε μία ακόμη ήττα τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου, ο οποίος είναι φανερό πως διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος, καθώς υπέστη την πέμπτη στα έξι τελευταία παιχνίδια. Η διπλή αλλαγή στο 66ο λεπτό, βοήθησε σημαντικά τους γηπεδούχους, που ανέβασαν στροφές και πίεσαν για τη μείωση του σκορ, αλλά μέχρι εκείνο το σημείο η κατοχή μπάλας αλλά και ο ρυθμός, ελεγχόταν σε μεγάλο βαθμό από τους “κοκκινόμαυρους”.

Στο πρώτο μέρος, οι φάσεις στις δύο εστίες ήταν ελάχιστες. Ο Κεραυνός είχε την υπεροχή, κράτησε περισσότερο τη μπάλα και προσπάθησε με συνεχές passing game και κάθετες πάσες, να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα των “κιτρινομπλέ”, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Στο διάστημα αυτό, η μοναδική αξιόλογη στιγμή ήταν το καλοχτυπημένο φάουλ του Ουέλινγκτον (αντιμετώπισε την πρώην ομάδα του), που απέκρουσε εντυπωσιακά ο Κασαπίδης.

Στο δεύτερο μέρος, η υπεροχή των φιλοξενούμενων απέκτησε ουσία και μάλιστα εις διπλούν. Στο 52′ ο Γιαουτζής βρήκε στην πλάτη της άμυνας τον Παραστατίδη, ο οποίος απέναντι από τον Κασαπίδη δεν δυσκολεύτηκε να “γράψει” το 0-1.

Σαν να μην έφτανε αυτό για τους “κιτρινομπλέ”, πέντε λεπτά αργότερα ο Τάσο γύρισε τη μπάλα στον Κασαπίδη, ο οποίος στην προσπάθεια του να απομακρύνει “προδόθηκε” από το απίστευτο γκελ που έκανε η μπάλα, η οποία και κατέληξε στα δίχτυα του εμβρόντητου γκολκίπερ.

Τα δύο γρήγορα γκολ, ανάγκασαν τον Δημήτρη Χαλκιά να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του, ρίχνοντας στον αγωνιστικό χώρο τους Βούλγαρη και Πέτγαζλη, κίνηση που άλλαξε την εικόνα του αγώνα. Οι γηπεδούχοι πίεσαν την αντίπαλη άμυνα και δημιούργησαν τις ευκαιρίες, αρχικά στο 71′ με το τετ-α-τετ του Παρθενόπουλου το οποίο απέκρουσε ενστικτωδώς ο Σταματέλος και στο 79′ όταν ο Κοτζαχρήστος πλαγιοκόπησε από δεξιά, πάσαρε παράλληλα με στόχο τον Πέτγαζλη, ο οποίος όμως δεν πρόλαβε για ελάχιστα εκατοστά και απομάκρυναν οι αμυντικοί.

Το τελευταίο σφύριγμα του ρέφερι της συνάντησης, βρήκε τον Κεραυνό να πανηγυρίζει τη 18η φετινή του νίκη και να εδραιώνεται στην 3η θέση της βαθμολογίας. Από την άλλη πλευρά, ο ΓΑΣ υπέστη την 7η ήττα στο πρωτάθλημα (3η εντός), διατηρώντας όμως τη διαφορά των 5 βαθμών από τον 6ο ΓΑΣ Κοπανού “10Star”.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μελτζανίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Χρυσάνη και Ζαχαριάδη.

Συνθέσεις

ΓΑΣ Ροδοχωρίου : Κασαπίδης, Τσίπης (66′ Βούλγαρης), Τενεκετζή, Τάσο, Μπουρδάνος, Μωυσίδης (77′ Κοτζαχρήστος), Ρίσσου, Μαγγίζης, Φρέντι (66′ Πέτγαζλης), Μπρέγκου, Παρθενόπουλος

Κεραυνός Επισκοπής : Σταματέλος, Παπαδόπουλος, Ορφανίδης, Αθανασιάδης, Μανδάλης (66′ Χαραλαμπίδης), Βοτάρης, Γιαουτζής, Ουέλινγκτον, Συμεωνίδης (52′ Πασχάλης), Παραστατίδης, Μπουρνάζης (75′ Καρυπίδης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected