Α ΕΠΣ Ημαθίας

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – ΓΑΣ Κοπανού “10Star” 3-1 (photos)

Στις 20 νίκες έφτασε ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων και, πέντε “στροφές” πριν το τέλος της σεζόν, διατήρησε τη διαφορά των δύο βαθμών από την κορυφή.

Η ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου πήρε αυτό που ήθελε κόντρα στους αδιάφορους βαθμολογικά “κιτρινόμαυρους” και προετοιμάζeται πλέον (αφού βέβαια μεσολαβήσουν οι εορτές του Πάσχα) για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕ Χαρίεσσας.

Παρά τις αρκετές απουσίες για διάφορους λόγους, οι “πράσινοι” επέβαλαν από την αρχή τον ρυθμό τους, χωρίς όμως να απειλήσουν την εστία του πολύ καλού και σήμερα Χαβιαρόπουλου. Με καλή ανασταλτική λειτουργία, ο ΓΑΣ έκλεισε τους διαδρόμους προς τα καρέ του και για 30 περίπου λεπτά, δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα.

Στο επόμενο δεκάλεπτο όμως, οι “πράσινοι” άρχισαν να παίρνουν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και έφτασαν δύο φορές κοντά στο γκολ, αρχικά με τον Κίτσα και στη συνέχεια με τον Σαμαρά.

Στο 40′ όμως έφτασε στο πολυπόθητο γκολ όταν ο Κίτσας κινήθηκε ωραία από αριστερά, γύρισε παράλληλα στη μικρή περιοχή και ο επερχόμενος Πατατούκας με πλασέ, άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Σαν να μην έφτανε αυτό για τους φιλοξενούμενους (και ενώ είχε προηγηθεί δοκάρι του Σαμαρά), στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους ο Κίτσας πέτυχε ένα από τα καλύτερα τέρματα του φετινού πρωταθλήματος, σημαδεύοντας τη γωνία του Χαβιαρόπουλου με εξαιρετικό βολ-πλανέ.

Με το 2-0 υπέρ του, ο Μέγας Αλέξανδρος διαχειρίστηκε πιο εύκολα το δεύτερο ημίχρονο, χωρίς να χρειαστεί να ρισκάρει περισσότερο. Το πολύ όμορφο τέρμα του Παναγιώτη Δημούλτση στο 78′, επέφερε μία μίνι αναστάτωση στους γηπεδούχους, οι οποίοι όμως βρήκαν τη λύση στο 87′ με τον MVP της σημερινής συνάντησης Θωμά Σαμαρά, ο οποίος με πανομοιότυπο τρόπο (σουτ εκτός περιοχής) διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Κωστούλης, με βοηθούς τους κ.κ. Πίτο και Παπαδάκη

Συνθέσεις

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Ιωακειμίδης, Ζωγράφος, Συμπεθέρης, Κουκουράκης, Αθανασιάδης, Μηνούδης, Ταταρίδης, Πατατούκας (65′ Σούρλας Δ.), Τασίδης (46′ Κουντουράς), Κίτσας (55′ Νασούφι), Σαμαράς

ΓΑΣ Κοπανού “10Star” : Χαβιαρόπουλος, Χαραλαμπίδης, Τόσκα, Πρόιος, Κατσουγιαννόπουλος, Κουκουτσίδης (66′ Σιδηρόπουλος), Μισαηλίδης (46′ Δημούλτσης), Σπανός, Ντέλλας, Κελέσμητος, Τριανταφυλλίδης (55′ Μποζίνης)

δείτε περισσότερες φωτογραφίες :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected