Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Μια ακόμη “σαλατιέρα” για πάρτι της! (vid)

Ασταμάτητη η Μπάγερν Μονάχου, διέλυσε με 4-1 την Ντόρτμουντ στο ντέρμπι της 28ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα και μετρά αντίστροφα για τη φετινή της στέψη.

Όπως αναφέρει το novasports.gr, οι παίκτες του Αντσελότι μπήκαν με μεγάλη ενέργεια στην κατάμεστη «Αλιάντς Αρένα» και στο δεκάλεπτο ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0, χάρη στα γκολ των Ριμπερί (4’) και Λεβαντόφσκι (10’).

Η Ντόρτμουντ αντέδρασε και με το τέρμα του Γκερέιρο στο 20’, πέρα από το 2-1 έδειξε πως το παιχνίδι μπορεί να εξελισσόταν σε ένα πραγματικό ντέρμπι, κάτι όμως που δεν επιβεβαιώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο.

Με το γκολ-σήμα κατατεθέν του, ο Άριεν Ρόμπεν συνέκλινε από τα δεξιά και με το αριστερό έστειλε την μπάλα να αναπαυθεί στα δίχτυα του Μπουρκί για το 3-1 στο 49’, ενώ τα πάντα τέλειωσαν στο 68’.

Ο Μπουρκί ανέτρεψε στο τετ α τετ τον Λεβαντόφσκι, ο Πολωνός έστησε την μπάλα στη λευκή βούλα και έγραψε το τελικό 4-1.

Με έξι αγωνιστικές να απομένουν, η Μπάγερν βρίσκεται στο +10 από τη δεύτερη Λειψία (68-58) και είναι «αγκαλιά» με τον τίτλο στη Γερμανία. Στην τέταρτη θέση έμεινε η Ντόρτμουντ με 50 πόντους, «κυνηγώντας» τη Χόφενχαϊμ (51β) και την τρίτη θέση που δίνει απευθείας πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ

δείτε βίντεο ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected