Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Απόλλων Αγίου Γεωργίου 3-1 (photos)

Ανοιχτό παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας, όπου ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-1 του μαχητικού Απόλλωνα.

Η ομάδα του Λευτέρη Κελεσίδη, παρά το σοκ στο 37′ με το γκολ του Γερμάνη, κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και έφτασε σχετικά άνετα στο “ροζ φύλλο” αγώνα, το οποίο ήταν το 13ο στη φετινή σεζόν..

Ο δυνατός αέρας δυσκόλεψε σε μεγάλο βαθμό τους 22 παίκτες και δεν επέτρεψε το ποιοτικό παιχνίδι, όντας ένας από τους πιο ανασταλτικούς παράγοντες ώστε να παιχτεί ποδόσφαιρο. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα, προσπάθησαν με πολλούς τρόπους να διασπάσουν την πολυπρόσωπη άμυνα των “πρασίνων”, όμως το γκολ με το οποίο άνοιξε το σκορ στο σημερινό παιχνίδι, σημειώθηκε στην απέναντι εστία.

Ήταν το 37ο λεπτό, όταν ο Μιχαηλίδης γέμισε από το χώρο του κέντρου, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά λόγω του αέρα, ξεγέλασε τον Ευαγγελόπουλο και ο Γερμάνης που ακολούθησε τη
φάση, πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Οι πανηγυρισμοί όμως δεν κράτησαν πολύ για τους φιλοξενούμενους, καθώς, λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους ο ΠΑΟΚ έφτασε στην ισοφάριση, όταν ο Κούκλας έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Κώστας Κίτσας με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής, “έγραψε” το 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο “δικέφαλος” ανέβασε κι άλλο στροφές, πίεσε την αντίπαλη άμυνα και έφτασε αρκετές φορές κοντά στην ανατροπή. Ο Απόλλων προσπάθησε με πολλά πρόσωπα πίσω από τη μπάλα να κρατήσει το ισόπαλο αποτέλεσμα, ωστόσο οι γηπεδούχοι βρήκαν τις λύσεις και σημείωσαν άλλα δύο τέρματα.

Στο 71′ ο Κούκλας έκανε τη σέντρα, ο Κώστας Κίτσας έπιασε και πάλι την κεφαλιά, η μπάλα φάνηκε να βρίσκει στο χέρι αντίπαλου αμυντικού όμως αυτό λίγη σημασία είχε για τους γηπεδούχους καθώς ο επερχόμενος Καραντουλαμάς με προβολή, έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Στο 78′ και στο 81′ ο ΠΑΟΚ έφτασε άλλες δύο φορές κοντά στο γκολ, χωρίς όμως αποτέλεσμα, την τελευταία όμως λέξη στον αγώνα την είπε και πάλι ο Καραντουλαμάς, ο οποίος βγήκε σε θέση τετ-α-τετ μετά από κάθετη πάσα του κορυφαίου σήμερα Άρη Κούκλα και με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Παρασίου, με βοηθούς τους κ.κ. Μοσχόπουλο και Νατσιούρα

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Ευαγγελόπουλος, Μπουκλάς, Κούκλας, Κούκλης (63′ Ζωγράφος), Κίτσας Λ.Δ. (85′ Κίτσας Ν.), Καραντουλαμάς, Καρατάσιος, Κίτσας Σ., Κίτσας Λ.Π., Κίτσας Κ. (82′ Μαρτσέλος), Ασλάνογλου

Απόλλων Αγίου Γεωργίου : Δουΐτσης, Μιχαηλίδης (721′ Κουλουριώτης), Μποζίνης, Τρούπκος, Σαντίνι (70′ Γκαλαΐτσης), Μίσκος, Τουλουμτζής, Ρόκο, Σαρκατζής, Λιάτσος, Γερμάνης

δείτε φωτογραφίες που μας παραχώρησε το alexandriamou.gr :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected