Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

“Κλείδωσε” το Champions League η μεγάλη Σεβίλλη! (vid)

Στο «αντίο» του Μόντσι, η Σεβίλλη αν και δυσκολεύτηκε, επέστρεψε στο δρόμο των επιτυχιών, καθώς διέλυσε με 4-2 τη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και μείωσε την απόσταση από την τριάδα.

Όπως αναφέρει το novasports.gr, το κλίμα στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» ήταν έντονα φορτισμένο, αφού ο Μόντσι (τεχνικός διευθυντής) φορώντας τη φανέλα του αδικοχαμένου Αντόνιο Πουέρτα αποχαιρέτησε την αγαπημένη του Σεβίλλη.

Παρόλα αυτά, οι δύο ομάδες δεν επηρεάστηκαν. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 1ο λεπτό με τον Γιόβετιτς, η Ντεπορτίβο απάντησε με τον Κακουτά τρία λεπτά αργότερα και η Σεβίλλη πήρε ξανά κεφάλι στο σκορ με τον Σαράμπια στο 9’. Στο 25’ ο Κακουτά «χτύπησε» ξανά ισοφαρίζοντας σε 2-2, όμως η απάντηση της Σεβίλλης ήταν ξανά άμεση, αφού επτά λεπτά αργότερα ο Κορέα έγραψε το 3-2 που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Ο… χορός των τερμάτων δεν συνεχίστηκε στην επανάληψη, παρότι οι δύο ομάδες δημιούργησαν ευκαιρίες. Το μόνο που άλλαξε ήταν το τελικό σκορ, αφού ο Μπεν Γιεντέρ στο 88’ διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

Η Σεβίλλη μετά από πέντε διαδοχικές αγωνιστικές γεύτηκε τη χαρά της νίκης και πλέον βρίσκεται στο -1 από την 3η Ατλέτικο Μαδρίτης, σε αντίθεση με τη Ντεπορτίβο που παρέμεινε στις τελευταίες θέσεις του πίνακα.

δείτε βίντεο ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected