Κατηγορίες
Football League

Χτυποκάρδια! (photos+vid)

Ένα ακόμη βήμα για την άνοδό του στην Α’ Εθνική έκανε πριν από λίγο ο ΠΑΣ Λαμία, κερδίζοντας έστω και δύσκολα τον Παναιγιάλειο με 1-0, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής και διατηρήθηκε σταθερά στις προνομιούχες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Οι Λαμιώτες μπήκαν με όρεξη στο ματς, που ήταν πολύ δυνατό, απέναντι σε μια πολύ καλή και υπολογίσιμη ομάδα, απέκτησαν τον έλεγχο των κινήσεων αλλά μπροστά παρουσίασαν τα ίδια προβλήματα με τα προηγούμενα παιχνίδια, αποδεικνύοντας για μία ακόμη αγωνιστική ότι περνάνε αγωνιστική κρίση, κάτι που φάνηκε περισσότερο στην επανάληψη.

Πάντως σημασία έχει ότι ο ΠΑΣ Λαμία, έχοντας και τη συμπαράσταση 2.000 περίπου φίλων του, πήρε την πολυπόθητη νίκη, έστω και από τα 11 βήματα και συνεχίζει την προσπάθειά του για το μεγάλο όνειρο. Παράλληλα αξίζει να σημειώσουμε ότι οι γηπεδούχοι πέτυχαν την 12η νίκη τους μέσα στο ΔΑΚΛ σε ισάριθμους αγώνες!

Η Λαμία έδειξε από το ξεκίνημα της αναμέτρησης πως θα είναι το αφεντικό του ματς, καθώς κέρδισε την μάχη του κέντρου, με τους Βασιλόγιαννη και Βάντερσον να είναι μία διαρκής απειλή για το τέρμα του Γκαραβέλη.

το φιλμ της αναμέτρησης και περισσότερες φωτογραφίες στο efthia.gr

Συνθέσεις

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (Τεννές): Πίτκας, Σπυρόπουλος, Πεταυράκης, Βαλιός, Αναστασιάδης, Ρότσα (82’ Τσούκαλος), Βασιλόγιαννης, Μπλάζιτς, Ματσούκας, Βάντερσον (54’ Όμο), Ντουρμισάι (73’ Φερφελής).

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Σπανός): Γκαραβέλης, Στίκας, Ρότα, Ρέλλας (86’ λ.τρ. Καζβιρόπουλος), Παπαδόπουλος (44′ Μπρους), Μωυσίδης, Καζναφέρης (85’ Ιβάνκο), Βουτσιώτης, Γκούφας, Τσιλιγκίρης, Σκαρτσίλας

πηγή βίντεο : Mike Loupnikis

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected