Κατηγορίες
Football League

Σπουδαία νίκη για τον Αιγινιακό στη Λέσβο!

Οι φιλοξενούμενοι με το τρίποντο πανηγύρισαν διπλό… παραμονής στη Μυτιλήνη, που τους έφερε πλέον στην 14η θέση με 24 βαθμούς!

Όπως αναφέρει το FL News, εκμεταλλεύθηκαν το δυνατό τους ξεκίνημα, όπου είχαν διασφαλίσει διαφορά δύο τερμάτων από το 4’ με σκόρερ τους Ζγκούρη (2’), Τσολακίδη (4’). Δέχθηκαν τη μείωση στο 10’ με το γκολ του Ζουλιώτη, αλλά κατάφεραν στο δεύτερο ημίχρονο να πετύχουν ακόμη ένα τέρμα και να «κλειδώσουν» τη νίκη κόντρα στην Καλλονή, που πλέον της έχει μπει για τα καλά η θηλιά του υποβιβασμού.

Με γκολ από τα… αποδυτήρια ξεκίνησε ο Αιγινιακός, που αιφνιδίασε την Καλλονή. Στα πρώτα τέσσερα λεπτά του αγώνα είχε πάρει κεφάλι δύο τερμάτων με σκόρερ τον Ζγκούρη (2’) και Τσοκαλίδη (4’). Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν, μείωσαν στο 10’ με διαγώνιο σουτ του Ζουλιώτη, ενώ θα μπορούσαν να ισοφαρίσουν αν η μπάλα στο σουτ του Λίταινα στο 16’ δεν είχε βρει στο δοκάρι.

Λιγοστές φάσεις έγιναν στο δεύτερο μέρος με τον Αιγινιακό να είναι πιο επικίνδυνος με πιο σημαντικές ευκαιρίες του Ζγκούρη στο 57′ και του Φασίδη στο 74’ και στο 84’. Οι φιλοξενούμενοι κατόρθωσαν, ωστόσο, να «κλειδώσουν» τη νίκη- παραμονής με τον Μπουρντουζάν στο 87’. Η Καλλονή δεν μπόρεσε να αντιδράσει και μοιραία βρίσκεται στην 16η θέση με 19 βαθμούς.

Συνθέσεις

ΚΑΛΛΟΝΗ (Δημήτρης Γαβαλάς): Παπαδόπουλος (11’ Μανιάτης), Σάββα, Ρεπετσάς, Ευαγγελιδάκης, Ζουλιώτης, Γιουκαρής, Λίταινας (67’ Αποστόλου), Σβόγιτς, Λαμπράκης, Σισέ, Σοφιάνης (60’ Αγριμάκης).

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Γιάννης Βλάχος): Τόλιος, Παπουτσογιαννόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Πασαλίδης, Λιόλιος, Πατράλης, Ζούρκος (77’ Γκατσολάρι), Μουκίδης, Τσολακίδης (30’ Φασίδης), Ζγκούρη (90’ Σκραπάρας), Μπουρντουζάν.

φωτ. από sportlesvos.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected