Κατηγορίες
Football League

Γρηγόρης Κυζιρίδης: “Είναι κύριος ο Γιάννης Νιώπας. Λάθος Αλαφραγκή. Τη Δευτέρα πήρα τα χρήματα μου”!

Το Pieriasport επικοινώνησε με το πρώην ποδοσφαιριστή του Αιγινιακού, Γρηγόρη Κυζιρίδη για το θέμα που προέκυψε με τα χρήματα που είχε να λαμβάνει από την ομάδα της Πιερίας.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Αιγινιακού ήταν κατηγορηματικός για το γεγονός και σαφέστατος στις απαντήσεις που έδωσε στις ερωτήσεις που του τέθηκαν.

Ανέφερε λοιπόν τα εξής:

“Δεν ξέρω πως προέκυψε όλο αυτό. Εγώ έχω πληρωθεί τα χρήματα μου απο την περασμένη Δευτέρα (10/4) και ενημέρωσα τον δικηγόρο μου κ. Αλαφραγκή, ότι τακτοποιήθηκε η οφειλή που είχε ο Αιγινιακός απέναντι μου. Ο κ. Νιώπας απέδειξε ότι είναι κύριος σε ότι είπαμε αφού αυτό πραγματοποιήθηκε. Δε γνωρίζω γιατί ο δικηγόρος μου δεν ενημέρωσε ως όφειλε το δικαστήριο την Τρίτη που εκδικάστηκε η υπόθεση μου για την τακτοποίηση της οφειλής και δημιουργήθηκε όλο αυτό το θέμα το οποίο επι της ουσίας δεν υφίσταται.”

Αυτά μας είπε ο πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας του Αιγινίου. Αυτομάτως προκαλεί ερωτηματικά η συμπεριφορά και ο …ύποπτος ρόλος του δικηγόρου του ΠΣΑΠ και εκπροσώπου του Γρηγόρη Κυζιρίδη, κ. Αλαφραγκή, μιας και όλη αυτή η εξέλιξη αναστατώνει τον σύλλογο της Πιερίας, που δίνει αύριο με τον Πανελευσινιακό στο Αιγίνιο, ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της ιστορίας του με στόχο την παραμονή του στη Football League!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected