Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Super League 1

Τέλος η σεζόν για τους δύο!

Τέλος η σεζόν για τους ποδοσφαιριστές του Πλατανιά, Γιώργο Μανούσο και Σκαρντουέλι Βάντερσον, καθώς συμπλήρωσαν κάρτες και “χάνουν” τα δύο τελευταία ματς του πρωταθλήματος.

Όπως αναφέρει το athlitiko.gr, έξι ποδοσφαιριστές χάνουν τις δύο τελευταίες αγωνιστικές της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος λόγω τιμωρίας. Υπό την έννοια ότι οι ομάδες των παικτών δεν θα συνεχίσουν στα play off κι έχουν αποκλεισθεί από το κύπελλο οπότε άλλοι διαθέσιμοι αγώνες για έκτιση ποινών (πλην της 29ης και 30ης αγωνιστικής) δεν υπάρχουν.

Ανάμεσά τους και δύο ποδοσφαιριστές του Πλατανιά: ο Γιώργος Μανούσος και ο Βάντερσον (Scarduelli Vanderson), οι οποίοι αντίκρισαν την κίτρινη κάρτα στην αναμέτρηση της Νέας Σμύρνης και συμπλήρωσαν (από) επτά.

Κάτι που σημαίνει ότι οι δύο παίκτες θα αγωνιστούν στο… νέο πρωτάθλημα. Ο Μανούσος με τη φανέλα του Πλατανιά, ενώ για τον Βάντερσον η κατάσταση είναι ρευστή καθώς λήγει το καλοκαίρι το συμβόλαιό του κι είναι σε συζητήσεις με τη Χανιώτικη ΠΑΕ.

Επίσης, το ματς της επόμενης Κυριακής με τον ΠΑΟΚ ίσως είναι το τελευταίο του Γιάγια Μπανανά ως ποδοσφαιριστή του Πλατανιά, καθώς στο φινάλε του πρωταθλήματος κόντρα στον Ατρόμητο έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του (συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες). Το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιό του και η περίπτωση ανανέωσης φαντάζει δύσκολη.

Τέλος, εκ των έξι τιμωρημένων που αναφέραμε είναι και ο Λε Ταλέκ του Ατρόμητου, ο οποίος “χάνει” τα δύο τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος άρα κι αυτό με τον Πλατανιά στο Περιστέρι για την 30η αγωνιστική.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected