Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

O πέλεκυς της UEFA ήταν κάτι παραπάνω από βαρύς!

Η UEFA τιμώρησε τη Λιόν και τη Μπεσίκτας με μονοετή αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με διετή αναστολή για τα επεισόδια των οπαδών τους στο παιχνίδι για τα προημιτελικά του Europa League.

Όπως αναφέρει το SDNA, βαρύτατες ήταν οι ποινές που επέβαλλε πριν από λίγο η ΟΥΕΦΑ σε Λιόν και Μπεσικτάς για τα επεισόδια των οπαδών τους στον αγώνα της περασμένης Πέμπτης για τα προημιτελικά του Europa League. Οι δύο ομάδες τιμωρήθηκαν με μονοετή αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά με διετή αναστολή, ενώ παράλληλα θα κληθούν να πληρώσουν έκαστη από 100.000 ευρώ.

Όπως προκύπτει μετά από αυτή την ποινή, οι οπαδοί των δύο ομάδων θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, αφού ακόμα και το παραμικρό θέμα μπορεί να θέσει τους δύο συλλόγους σε ευρωπαϊκή απομόνωση.

Ο επαναληπτικός της Κωνσταντινούπολης έχει χαρακτηριστεί παιχνίδι υψηλής επικινδυνότητας και ήδη στις τουρκικές αρχές έχει σημάνει συναγερμός, ώστε να μην επαναληφθούν όσα θλιβερά σκίασαν την αναμέτρησης της περασμένης Πέμπτης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected