Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Πάνω από 3.000 τίμησαν τον ιερό σκοπό Παναχαϊκής και Εθνικής 2004! (photos)

Περίπου 3.000 Πατρινοί βρέθηκαν στο γήπεδο της Αγυιάς και παρακολούθησαν την αναμέτρηση της Παναχαϊκής με τους Φίλους Κατσουράνη (πρώην διεθνείς του Euro 2004 κι όχι μόνο) με τα έσοδα να πηγαίνουν σε ιδρύματα της πόλης της Αχαΐας.

Από τη μία η παρέα της Εθνικής Ελλάδας που κατέκτησε το Euro 2004 στα γήπεδα της Πορτογαλίας, αλλά κι άλλοι ποδοσφαιριστές που φόρεσαν τη φανέλα με το εθνόσημο.

Από την άλλη η ομάδα της πόλης, η οποία την επόμενη σεζόν θα βρίσκεται στη Stoiximan.gr Football League (απομένει μόνον η μαθηματική εξασφάλιση της ανόδου από τη Γ’ Εθνική). Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων αποδέχθηκαν το κάλεσμα του συνδετικού κρίκου, Κώστα Κατσουράνη (τεχνικός διευθυντής στην Παναχαϊκή και μέλος του “Ελλάδα 2004”).

Περισσότερο ανταποκρίθηκε ο κόσμος της Πάτρας, καθώς 3.000 κάτοικοι της πόλης της Αχαΐας βρέθηκαν στο γήπεδο της Αγυιάς και παρακολούθησαν την αναμέτρηση. Το τελικό σκορ (3-2 υπέρ της Παναχαϊκής) δεν έχει καμία σημασία. Σημασία έχει ότι τα έσοδα θα διατεθούν σε ιδρύματα της Πάτρας.

το φιλμ της αναμέτρησης και φωτογραφίες στο Sport24

Συνθέσεις

Παναχαϊκή : Βρονταράς, Βλάχος, Πολίμος, Γκίνο, Παπαδόπουλος, Λουμπαρδέας, Στεργίδης, Φωτάκης, Ελευθεριάδης, Κωνσταντινίδης, Σιαλμάς. Αγωνίστηκαν στο δεύτερο ημίχρονο οι: Σπανός, Αργυρόπουλος, Μαστραντωνάκης, Μπιτσάκος, Γεωργαντόπουλος, Κωνσταντανόπουλος.

Φίλοι Κατσουράνη: Νικοπολίδης (31′ Χαλκιάς – 51′ Κατεργιαννάκης), Σεϊταρίδης, Γκούμας, Κυργιάκος, Φύσσας, Μπασινάς, Ζαγοράκης, Κατσουράνης, Καφές, Τσιάρτας, Λυμπερόπουλος. Αγωνίστηκαν στο δεύτερο ημίχρονο οι: Γεωργιάδης, Βρύζας, Καραγκούνης, Καφές, Λάκης, Δέλλας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected