Κατηγορίες
Football League

Ποινή αφαίρεσης βαθμών!

Με ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών τιμωρήθηκε η ΑΕΛ Καλλονής, γιατί δεν ήταν συνεπής στην εξόφληση του Κώστα Δαύκου.

Η ομάδα της Λέσβου έχει περιθώριο έως τις 27 Απριλίου να τακτοποιήσει το θέμα και να τους πάρει πίσω.

Όπως αναφέρει το FL News, η προθεσμία έληγε το βράδυ της Τετάρτης (19/04), όμως η ΠΑΕ δεν κατάφερε να έρθει σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή στον οποίο έχουν επιδικαστεί 9.200 ευρώ. Ο Δαύκος, μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News δεν συναινούσε ώστε να εξοφληθεί σε δόσεις.

Έτσι, η διοργανώτρια αρχή, ως όφειλε, έκανε γνωστή την τιμωρία και σημείωσε ότι υπάρχει περιθώριο έως τις 27 Απριλίου ο συγκεκριμένος να εξοφληθεί και το τρίποντο να επιστραφεί. Βέβαια, την προσεχή εβδομάδα ακολουθεί και η περίπτωση του Αλέξανδρου Χιντασέλι, η οποία επίσης θα πρέπει να τακτοποιηθεί.

Η ανακοίνωση: 

«Σας ενημερώνουμε ότι σε εκτέλεση της υπ. αριθμ. 47/2017 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο., που κοινοποιήθηκε στην ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ & στη FOOTBALL LEAGUE την Τετάρτη 12-04-2017 και αφού παρήλθε άπρακτη η προθεσμία τριών (3) εργάσιμων ημερών που το Δικαστήριο έταξε στην ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ την εξόφληση της επιδικασθείσης χρηματικής ποινής απαίτησης του αιτούντος ποδοσφαιριστή ΔΑΥΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, από την ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ αφαιρούνται τρεις (3) βαθμοί από τον οικείο βαθμολογικό πίνακα.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τον οικείο Κανονισμό Ιδιότητας και Μετεγγραφών της ΕΠΟ ( άρθρο 24 παράγραφος 5 ) αν η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ προβεί στην εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή μέχρι την 27-04-2017, οι εν λόγω βαθμοί θα επιστραφούν στην ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ, με νεότερη απόφαση της FOOTBALL LEAGUE».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected