Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Δόξα Λιανοβεργίου – ΓΑΣ Ροδοχωρίου 0-1 (photos)

Επιστροφή στις νίκες για τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου, που “έσπασε” το σερί των τεσσάρων συνεχόμενων ηττών.

Η ομάδα του Δημήτρη Χαλκιά έφτασε στις 7 εκτός έδρας νίκες, χάρη στο τέρμα του Αναστάση Παρθενόπουλου στο 62ο λεπτό, το οποίο ήταν το δεύτερο στο πρωτάθλημα για τον πρώην επιθετικό του Βύζαντα Μεγάρων.

Από την άλλη πλευρά, η Δόξα δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ τις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν (ειδικά στο πρώτο μέρος με Παπαδόπουλο και Δεμπρόπουλο) και γνώρισε τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα και έκτη φετινή στο Λιανοβέργι. Ωστόσο, μετά το 0-3 του Ολυμπιακού Νάουσας στον Άγιο Γεώργιο, η ομάδα του Σάκη Παγγούρα εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή της στην κατηγορία.

Η σημερινή αναμέτρηση, κάτω από ιδανικές καιρικές συνθήκες αλλά με λιγοστούς φιλάθλους, είχε πολύ καλό ρυθμό, πολλές φάσεις και αμφότερες οι ομάδες έπαιξαν για τη νίκη, Οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν με αρκετές αλλαγές στη σύνθεση τους, ωστόσο “πάτησαν” καλά στον κακό αγωνιστικό χώρο και κράτησαν το μηδέν στην άμυνα τους.

Με τις αλλαγές των Κοτζαχρήστου και Βούλγαρη στο δεύτερο μέρος, οι “κιτρομπλέ” απέκτησαν επιθετική πνοή και έφτασαν κοντά στο γκολ αρχικά  με την κεφαλιά του Παρθενόπουλου στο 53, που “έξυσε” το δοκάρι του Θεοδώρου και στη συνέχεια με τον ίδιο παίκτη ο οποίος όμως αυτή τη φορά βρήκε δίχτυα.

Συγκεκριμένα στο 62′ ο Κοτζαχρήστος εκτέλεσε το φάουλ, ο Θεοδώρου απέκρουσε και ο υψηλόσωμος επιθετικός έπιασε το μονοκόμματο σουτ από το ύψος του πέναλτι και η μπάλα κατέληξε στο “Γ” της εστίας των γηπεδούχων.

Στο υπόλοιπο της αναμέτρησης, η Δόξα προσπάθησε να βρει την απάντηση, πίεσε την αντίπαλη άμυνα ωστόσο το 0-1 παρέμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του ρέφερι του αγώνα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Λαζάρου, με βοηθούς τους κ.κ. Πίτο και Λιόλιο

Συνθέσεις

Δόξα Λιανοβεργίου : Θεοδώρου, Ζαχόπουλος, Παπαδόπουλος, Τόζογλου Π., Τόζογλου Χ., Κύρτσογλου, Τζέπης, Ντόι (86′ Καραλάζος), Σουρλόπουλος, Μπαντής, Δεμπρόπουλος (64′ Λουκάς)

ΓΑΣ Ροδοχωρίου : Κασαπίδης, Εξαρχόπουλος (46′ Κοτζαχρήστος), Μωυσίδης, Τενεκετζή, Τάσο, Τσίπης, Μαγγίζης, Ρίσσου, Μπρέγκου, Μπουρδάνος (70′ Βούλγαρης), Παρθενόπουλος (81′ Πέτγαζλης)

δείτε περισσότερες φωτογραφίες που μας παραχώρησε το alexandriamou.gr :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected