Super League 1

Πέρασε από τα Χανιά και πάει…δικαστήριο!

Ο ΠΑΟΚ πέρασε σαν σίφουνας από την έδρα του Πλατανιά και περιμένει πλέον τις εξελίξεις στο…δικαστικό πεδίο μήπως καταφέρει και πάρει τον εφετινό τίτλο από τον Ολυμπιακό.

Δεν ήταν υπερβολή να ισχυριστεί κανείς ότι το ματς κρίθηκε στο πρώτο…δεκάλεπτο.

Όπως αναφέρει το athlitiko.gr, τα γκολ για τον ΠΑΟΚ σημείωσαν ο Ουάρντα στο 4ο λεπτό, για ν’ ακολουθήσει μόλις στο 8’ το 0-2 από ένα τραγικό λάθος στην άμυνα του Πλατανιά και ειδικότερα το άστοχο γύρισμα του Κάργα για τον Κοκκαλά. Ετσι, με το βάρος δύο τερμάτων στην “πλάτη” του ο Πλατανιάς από εκεί και πέρα προσπάθησε να κάνει ό,τι καλύτερο μπορούσε, δημιουργώντας ευκαιρίες, ωστόσο είχε την ατυχία να πέσει πάνω στον… Γλύκο, που πραγματοποίησε κάποιες εντυπωσιακές αποκρούσεις.

Στην επανάληψη, ο Σακχόφ σημείωσε το 0-3 στο 63’, για να διαμορφωθεί το τελικό 1-3 από τον Μενδρινό στο 78’…

τα σημερινά αποτελέσματα και η βαθμολογία ΕΔΩ

Συνθέσεις

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιώργος Παράσχος): Κοκκαλάς, Στάθης (72’ Αποστολόπουλος), Καρυπίδης, Μπανανά, Κάργας, Γιορέντε (81’ Παπανικολάου), Μουνάφο, Μαραγκός (21’ λ.τρ. Μενδρινός), Ντεβέσα, Γιακουμάκης, Σίγκνεβιτς.

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Γλύκος, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Κίτσιου, Τσίμιροτ, Σάκχοφ (71’ Κάτσε), Μπίσεσβαρ (57’ Μαλεζάς), Ουάρντα, Κάμπος, Αθανασιάδης (65’ Πρίγιοβιτς).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected