Γ Εθνική / Τοπικά

Τώρα η κατάσταση είναι στα χέρια του!

Προβάδισμα στη μάχη της σωτηρίας πήρε ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας, που νίκησε την Αμβρακία Κωστακιών. Παιχνίδι δίχως αύριο έδιναν Αχιλλέας Νεοκαισάρειας και Αμβρακία Κωστακιών με… έπαθλο την παραμονή και η ομάδα της Πιερίας κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-1.

Πλέον, βρίσκεται στο +2 από τη γραμμή του υποβιβασμού, αφήνοντας την Αμβρακία σε δύσκολη θέση.

Όπως αναφέρει το Pieriasport, οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν ιδανικά το παιχνίδι, καθώς μόλις στο 10’ ο Σιδηρόπουλος με βολ-πλανέ πέτυχε το 0-1. Η αντίδραση του Αχιλλέα ήταν άμεση και στο 14’ ο Γιάννης Λαζαρίδης, μετά από φάση διαρκείας, ισοφάρισε με σουτ σε 1-1. Η ομάδα από την Άρτα είχε οριζόντιο δοκάρι στο 41’ σε πλασέ του Σιδηρόπουλου. Στο επόμενο λεπτό, οι γηπεδούχοι σε πανομοιότυπη φάση είχαν δοκάρι σε πλασέ του Μανίκα.

Τελικά, ο Αχιλλέας κατάφερε να πάρει τη νίκη, χάρη στο δεύτερο γκολ του Γιάννη Λαζαρίδη, ο οποίος με διπλή προσπάθεια, πρώτα με σουτ που απέκρουσε ο Βαρέλης και μετά με κεφαλιά, έγραψε το 2-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

Συνθέσεις

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ (Δημήτρης Παπαγιαννούλης): Κούζας, Λαζαρίδης, Δερμίσης, Σκέντος, Παγώνιδης, Πέτρουζέλης, Φωκαΐδης (60’Δημηνάς), Λάιος, Καμπερίδης (69’ Τουλκεριδης), Νάκας (90’ Παπαδόπουλος), Μανίκας

ΑΜΒΡΑΚΙΑ ΚΩΣΤΑΚΙΩΝ (Δημήτρης Νταλάκας): Βαρέλης, Τάσιος, Βασίλας (86’ Μπότσαρης), Μπεζεβέκης, Παπαρούνης, Βερλέκης, Κωστάκιωτης (78’ Μπαλαδήμας), Ασπροποταμίτης, Σιδηρόπουλος, Νταλάκας (78’ Θέμελης), Παππάς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected