Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Μία ακόμη…σαλατιέρα στην τροπαιοθήκη της! (vid)

Η Μπάγερν Μονάχου διέλυσε 6-0 την Βόλφσμπουργκ και κατέκτησε και μαθηματικά το πρωτάθλημα Γερμανίας, τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος της περιόδου.

Οι Βαυαροί γνώριζαν εκ των προτέρων πως με τρίποντο θα αναδεικνύονταν πρωταθλητές Γερμανίας για ακόμα μία σεζόν και τα κατάφεραν με ιδιαίτερα εμφατικό τρόπο. Το σκορ άνοιξε στο 19ο λεπτό ο Αλάμπα ενώ στο 36’ ο Λεβαντόσκι σκόραρε για το 2-0. Εννιά λεπτά αργότερα ο Πολωνός επιθετικός πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα ενώ στην επανάληψη ο Ρόμπεν σκόραρε στο 66’ για το 4-0.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι βρήκαν άλλα δύο τέρματα, με τους Μίλερ στο 80ο και Κίμιχ στο 85ο λεπτό και πανηγύρισαν μία εμφατική νίκη, η οποία τους έφερε στους 73 βαθμούς και την πρώτη θέση, δέκα πόντους μακριά από τη δεύτερη Λειψία.

Απ’ την άλλη, η Βόλφσμπουργκ έμεινε στους 33 πόντους και τη 14η θέση χωρίς να έχουν εξασφαλίσει ακόμα την παραμονή τους στην κατηγορία.

Συνθέσεις

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Κάστιλς, Μπλαστσικόβσκι (46′ Βιεϊρίνια), Κνόχε, Ρικάρντο Ροντρίγκεθ (67′ Ζέγκουιν), Χορν, Μπαζούρ, Λουίζ Γκουστάβο, Άρνολντ, Ντιντάβι (79′ Ντεπ), Γκέρχαρτ, Μάριο Γκόμεθ.

ΜΠΑΓΕΡΝ: Ούλραϊχ, Λαμ (71′ Ραφίνια), Χάβι Μαρτίνεθ, Χούμελς (68′ Τζουάν Μπερνάτ), Αλάμπα, Κίμιχ, Τιάγκο Αλκάνταρα (75′ Ρενάτο Σάντσες), Τόμας Μίλερ, Ρόμπεν, Κομάν, Λεβαντόβσκι.

δείτε βίντεο ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected