Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
K20 - K17 - K15

Πρωταθλητής Ελλάδας ο ΠΑΟΚ! (vid)

Ο ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος νικητής στον τελικό κόντρα στον Ολυμπιακό Κ15 με τον «δικέφαλο του Βορρά» να κατακτά το τρόπαιο στα πέναλτι

Η αναμέτρηση διεξήχθη στη Λάρισα, στο AEL FC Arena με τους Θεσσαλονικείς να είναι εκείνοι που χαμογέλασαν στο τέλος κατακτώντας το πρωτάθλημα στην ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι. Το σκορ άνοιξε πριν τη συμπλήρωση του πρώτου μισάωρου με τον ΠΑΟΚ να βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα με τον Αλτιντζή, έπειτα από ασίστ του Γρόσδη.

Ωστόσο, στην επανάληψη και συγκεκριμένα, δύο λεπτά μετά το 80ο λεπτό οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση χάρη σε κεφαλιά του Τόλιου.

Το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα και οι δύο ομάδες θα έλυναν τις διαφορές τους στην ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι. Εκεί, ο σκόρερ του Ολυμπιακού, Τόλιος νικήθηκε από τον Μπαλωμένο, ο οποίος με αυτή την απόκρουση έγινε ήρωας χαρίζοντας στην ομάδα του το τρόπαιο.

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ: Μπαλωμένος, Γρηγοριάδης, Κιουρτσίδης, Καλτσίδης, Αβεντισιάν, Καραμπέρης, Παναγιώτου, Σαπουντζής, Τσέλιος, Γρόσδης και Αλτιντζής.

Ολυμπιακός: Καραργύρης, Τζόρβας, Τσαβός, Κεραμιδάς, Θεοδωρόπουλος, Γούλας, Ασλανίδης, Γεωργακόπουλος, Παπαδόπουλος, Σουρλής και Νικολής.

δείτε σε βίντεο όλο τον αγώνα ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected