Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Απόλλων Αγίου Γεωργίου – Ατρόμητος Διαβατού 3-3

Απίστευτο παιχνίδι στον Άγιο Γεώργιο, όπου ο Απόλλων πήγε να γυρίσει το ματς από το 0-3 του πρώτου μέρους!

Η ομάδα του Μπάμπη Σπυριδωνίδη είδε τον Ατρόμητο να πετάει…φωτιές στο πρώτο μέρος, ωστόσο βρήκε τα αποθέματα να φτάσει στην ισοφάριση και στο τέλος να απειλήσει ακόμη και με την ανατροπή.

Από την άλλη πλευρά, όσο είχαν δυνάμεις οι “κυανόλευκοι” έδειξαν τα…δόντια τους, ωστόσο οι πολλές ελλείψεις (με 11 παίκτες μετέβη στον Άγιο Γεώργιο ο Ατρόμητος) αλλά και ο τραυματισμός του Γιώργου Κλάψη στο 76′ άλλαξαν το status quo στο δεύτερο μέρος.

Μπροστά σε ελάχιστους θεατές (χωρίς υπερβολή, ίσως δεν ξεπερνούσαν τους 10!) οι δύο ομάδες προσέφεραν θέαμα αλλά και ουσία, παίζοντας βεβαίως ανοιχτά και χωρίς βαθμολογικές σκοπιμότητες.

Στο πρώτο μέρος, ο Ατρόμητος ήταν καταιγιστικός και με τρία γκολ, φάνηκε να “καθαρίζει” το παιχνίδι. Στο 24′ ο Παγγούρας άνοιξε το σκορ με κεφαλιά μετά από καλοχτυπημένο κόρνερ του Δαλήγγαρου, στο 29′ ο Δημητριάδης βγήκε στην πλάτη της άμυνας μετά από κάθετη πάσα του Παγγούρα και πλάσαρε ιδανικά, ενώ στο 41′ ήταν η σειρά του Λιλιόπουλου να χριστεί σκόρερ, μετά από εκτέλεση φάουλ του Δαλήγγαρου.

Στο δεύτερο μέρος όμως η ροή του αγώνα πήρες διαφορετική τροπή, καθώς ο Απόλλων βγήκε στον αγωνιστικό χώρο με…άγριες διαθέσεις! Με δύο γκολ του Σαρκατζή (64′-69′) και ένα του Κουλουρώτη στο 76ο, οι “πράσινοι” έφεραν το ματς στα ίσια και μάλιστα πίεσαν έντονα για το τέταρτο γκολ, το οποίο όμως δεν ήρθε.

Αυτή ήταν η δεύτερη εντός έδρας ισοπαλία του Απόλλωνα στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ με τα τρία γκολ που δέχτηκε έφτασε τα 71 παθητικό, που είναι η τρίτη χειρότερη επίδοση ανάμεσα στις 15 ομάδες. Από την άλλη πλευρά, ο Ατρόμητος έφτασε τις 3 ισοπαλίες εκτός έδρας, διατηρώντας ακέραιες τις ελπίδες του για την κατάληψη της 8ης θέσης.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καραντώνης, με βοηθούς τους κ.κ. Χριστοδούλου και Σαρηγιαννίδη.

Συνθέσεις

Απόλλων Αγίου Γεωργίου : Παπαρέντης, Μποζίνης, Ορφανίδης (46′ Καριπίδης), Σαντίνι, Τρούπκος, Λιάτσος (66′ Κουλουριώτης), Μίσκος, Γερμάνης, Σαρκατζής, Ρόκο, Τουλουμτζής (88′ Σπυριδωνίδης)

Ατρόμητος Διαβατού : Νικολαΐδης, Μουρατίδης, Κλάψης, Δαλήγγαρος, Μανιόπουλος, Αρβανιτίδης, Βοργιατζίδης, Λιλιόπουλος, Συμεωνίδης, Παγγούρας, Δημητριάδης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected