Football League

Μεγάλη εμφάνιση και “τεσσάρα”!

Κόντρα σε όλους και σε όλα η Σπάρτη παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο επικράτησε 4–2 στο Αίγιο του Παναιγιάλειου.

Με 15μελή αποστολή, με δυο αποβολές και με περίσσιο πάθος η ΑΕ Σπάρτη πήρε μια παλικαρίσια νίκη στο Αίγιο επί του Παναιγιάλειου με 4-2 και επέστρεψε στις εκτός έδρας επιτυχίες.

Η «Βασίλισσα» του Νότου ταξίδεψε την Κυριακή στο Αίγιο με στόχο να επιστρέψει στις νίκες εκτός έδρας και να κλειδώσει την 6η θέση στην Stoiximan Football League, στην παρθενική της συμμετοχή στις επαγγελματικές κατηγορίες. Μια 6η θέση που της ανήκει αφού βρίσκεται στους 45 βαθμούς, πέντε περισσότερους από τον έβδομο Αγροτικό Αστέρα.

Την τελευταία φορά που πανηγύρισαν διπλό οι Λάκωνες ήταν στις 5 Φεβρουαρίου κόντρα στον Αχαρναϊκό (2-1), και στη συνέχεια μέτρησαν 1 ισοπαλία και 4 ήττες σε πέντε ματς. Η ΑΕ Σπάρτη όμως ήταν αντιμέτωπη και με τις πολλές απουσίες που είχε, μιας και στη διάθεση του Σωτήρη Αντωνίου ήταν μόλις 15 παίκτες! Η «Βασίλισσα» όμως ήταν ατρόμητη, έδειξε δύναμη και πάθος και σκόρπισε τον Παναιγιάλειο στους… τέσσερις ανέμους μέσα στο Αίγιο, το οποίο ήταν απροσπέλαστο για πολλές ομάδες της κατηγορίας.

το φιλμ της αναμέτρησης στο isports.gr

Συνθέσεις

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Γκαραβέλης, Στίκας, Ντέμο (62′ Καζβιρόπουλος), Ρότα, Καζναφέρης, Μπούζας, Μωυσίδης, Τσιλιγκίρης, Σκαρτσίλας (46′ Γκούφας), Κρητικός, Ιβάνκο.

AE ΣΠΑΡΤΗ (Σωτήρης Αντωνίου): Μελίσσας, Γκαλίτσιος, Γιαννίτσης, Κοτσαρίδης (46′ Ηλιόπουλος), Λώττας, Αναστασόπουλος, Ροβίθης, Μπανούσης, Μπουντόπουλος (69′ Καρτσαμπάς), Φράγκος, Αναστασάκος (46′ Οικονομόπουλος)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected