Γ Εθνική / Τοπικά

Πήρε αυτό που ήθελε και ελπίζει! (photos)

Νέα νίκη πέτυχε στην έδρα της η Αμβρακία, επί του Ρήγα Φεραίου, με 2-1, παραμένοντας ωστόσο κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Για την Αμβρακία το παιχνίδι αυτό, όπως και όλα τα εναπομείναντα ματς ήταν τελικός, και μπήκε στο παιχνίδι πολύ δυνατά, για να πάρει από νωρίς κεφάλι στο σκορ. Μόλις στο 1ο λεπτό, ο Ασπροποταμίτης βρήκε τον Μπαλαδήμα που ανάγκασε τον Παπαγιάννη σε δύσκολη επέμβαση. Από το κόρνερ, ο Ασπροποταμίτης πήρε την κεφαλιά όμως ο Παπαγιάννης και πάλι έδιωξε με τη βοήθεια των αμυντικών του.

Στο 5′ ο Κωστακιώτης έφυγε στο τετ α τετ. όμως ο Μπόρας πρόλαβε και έβαλε την κόντρα, πριν προλάβει ο μεσοεπιθετικός της Αμβρακίας να τελειώσει τη φάση. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν στην πίεση των Κωστακιών και στο 8ο λεπτό, ο Καναβός βγήκε από πλάγια απέναντι από τον Βαρέλη, έκανε ένα αδύναμο πλάσε, και δεν πρόλαβε για λίγο ο Τζοβαρας που ακολούθησε τη φάση, με προβολή, να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

το φιλμ της αναμέτρησης στο artagoal.gr
φωτογραφίες ΕΔΩ

Συνθέσεις

Αμβρακία Κωστακιών (Μπαλάφας): Βαρελής, Παπανίκου, Βασίλας (77′ λ.τρ. Μπότσαρης), Λύτος (45′ λ.τρ. Θεμελής), Μπεζεβέγκης, Βερλέκης, Κωστακιώτης, Ασπροποταμίτης, Σιδηρόπουλος (85′ Ρούμπος), Νταλάκας, Μπαλαδήμας

Ρήγας Φεραίος (Μπακάλης) : Παπαγιάννης, Χατζηαθανασίου, Μπόρας, Κουσκουρίδας, Λάμπρου, Γεωργατζής (46′ Ράπτης), Τσελέπης, Χίσα (60′ Τσιότρας), Τζοβάρας (69′ Τσουμπέκος), Καναβός, Σέττος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected