Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Καταγγελίες από τον προπονητή του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας : “Βρώμικο παιχνίδι από τον Πιερικό!”

Εκνευρισμένος ήταν μετά τη λήξη του αγώνα με τον Πιερικό ο προπονητής του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, Ηλίας Βάλης και καταγγέλλει μέσα από το PNEWS κάποια γεγονότα που έλαβαν μέρος κατά τη διάρκεια του αγώνα, ενώ μιλάει για βρώμικο παιχνίδι του Πιερικού.

«Υπάρχει Θεός, έγινε ένα καθαρό παιχνίδι από μεριάς μας, και ένα βρώμικο από τον Πιερικό. Έχουμε άλλους τρεις τελικούς, θα κοιτάξουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, λυπάμαι όμως που κάποιοι μίκρυναν τον Πιερικό μας. Ας κοιτάξουν κάποιοι πως έπαιξαν μέσα στην εστία και ας κοιτάξουν κάποιοι που ήταν δίπλα στον πρόεδρο που φώναζαν υπέρ της Αμβρακίας και να μας λένε χωριάτες.

Δεν τιμά τον κ. Ζιώγα που για μένα είναι αξία μέσα και έξω από τα γήπεδα, ο βοηθός του ένας προποτζής μου είπε ότι θα μου βάλει το στυλό στα μάτια γιατί πέταξα μια μπάλα μέσα στο γήπεδο, και πραγματικά το έκανα και ζητώ συγγνώμη, αλλά ο χωριάτης έπαιζε ολόκληρη την κατηγορία. Καλή συνέχεια στον Πιερικό. Μακάρι όλα τα παιχνίδια που έπαιζε φέτος ο Πιερικός να τα έπαιζε με την Καισάρεια, γιατί έτσι τώρα θα έπαιρνε το πρωτάθλημα.»

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected