Ποδόσφαιρο Κόσμος

Όπως γουστάρει ο Κριστιάνο! (vid)

Φοβερός και τρομερός ο Κριστιάνο Ρονάλντο, έκανε ότι ήθελε την Ατλέτικο Μαδρίτης και με χατ-τρικ, παίρνει από το…χεράκι τη Ρεάλ και την πάει τελικό!

Η Ρεάλ ξεκίνησε αρκετά δυναμικά τον ημιτελικό, έκανε το πρώτο σουτ του αγώνα στο 4′ με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και έχασε την πρώτη σπουδαία ευκαιρία στο 7′, με τον Καρβαχάλ να κάνει εντυπωσιακά το “ένα-δύο” με τον Ίσκο, να πλασάρει από κοντά αλλά τον Όμπλακ να αποκρούει.

Στο 10ο λεπτό όμως ο Κριστιάνο Ρονάλντο άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, με κοντινή κεφαλιά, έπειτα απ’την σέντρα του Καζεμίρο από δεξιά. Στην πρώτη σέντρα του Σέρχιο Ράμος, ο Πορτογάλος ήταν οφ-σάιντ, αλλά η μπάλα δεν έφτασε σε αυτόν, για να ακολουθήσει η δεύτερη σέντρα του Καζεμίρο με τον CR7 να καλύπτεται και να πετυχαίνει το 10 γκολ του σε ντέρμπι με την Ατλέτικο.

Ο Γιαν Όμπλακ στο 16′ απέκρουσε σε κόρνερ την κεφαλιά του Βαράν και ένα λεπτό αργότερα η Ατλέτικο απείλησε πρώτη φορά, αλλά χωρίς τελική προσπάθεια, καθώς ο Κέιλορ Νάβας πρόλαβε τον Κεβίν Γκαμεϊρό στο τετ-α-τετ.

το φιλμ  της αναμέτρησης και βίντεο στο Sport24

Συνθέσεις

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Κέιλορ Νάβας, Βαράν, Σέρχιο Ράμος, Καρβαχάλ (46′ Νάτσο), Μαρσέλο, Καζεμίρο, Κρόος, Μόντριτς, Ισκο (67′ Ασένσιο), Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά (77′ Λούκας Βάθκεθ)

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε): Ομπλάκ, Γκοδίν, Λούκας, Σάβιτς, Φιλίπε Λουίς, Γκάμπι, Κόκε, Σαούλ (57′ Γκαϊτάν), Καράσκο (68′ Κορέα), Γκριεζμάν, Γκαμεϊρό (57′ Τόρες).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected