Κατηγορίες
Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος

Το έχει βάλει….αμανάτι να πάει τελικό!


Αποφασισμένη για κούπα… και άνοδο στην Γ΄ Εθνική μέσω του Κυπέλλου Ερασιτεχνών δείχνει η Ελπίς Σκουτάρεως, αφού τα play off της ΕΠΣ Σερρών κάθε μέρα παίρνουν και νέα αναβολή.

Με ακόμη μία πειστική εμφάνιση, με ορμή και διάθεση από την απραξία σε τοπικό επίπεδο και εκμεταλλευόμενη τον παράγοντα έδρα η Σερραϊκή ομάδα κάνοντας ένα καταπληκτικό δεύτερο ημίχρονο κέρδισε με 3-0 τον Αλμυρό Βόλου στην πιο… γλυκιά νίκη στην διοργάνωση, μέχρι τουλάχιστον την επόμενη.

Με πρωταγωνιστή σε ακόμη έναν αγώνα τον… δαιμόνιο Δημήτρη Στεφανίδη που πέτυχε δύο γκολ, αλλά και όλο το υπόλοιπο σύνολο να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του αγώνα, η Ελπίς έδωσε δικαίωμα στους φιλάθλους της που βρέθηκαν στο ματς να πανηγυρίσουν και πάλι και να ονειρεύονται τελικό!

Έτσι και αλλιώς το μοναδικό εμπόδιο του Σκουτάρεως μέχρι εκεί είναι το Κερατσίνι που κέρδισε με 1-0 στην Καλαμάτα και θα έρθει στις Σέρρες στις 10 Μαΐου. Το άλλο ζευγάρι των ημιτελικών θα είναι το Ηρόδοτος-Αστέρας Βλαχιώτη.

το φιλμ της αναμέτρησης στο serresport.gr

Συνθέσεις

Ελπίς Σκουτάρεως : Νικολούδης, Κωφοκώτσιος, Πασχαλούδης, Δίνγκας, Κουτζαβασίλης, Μουσικάκης, Ουζούνογλου (86΄ Κεχαγιάς), Γεωργιάδης (Σιδηρόπουλος), Στεφανίδης, Τάντιτς 53΄ λ.τ Αγγελακάς), Γκόγκας

ΓΣ Αλμυρός : Χαλάτσης, Πλαβός, Κυριάκος, Θωμαϊδης(55΄ Κωτσιαρίδης), Φαράντος(49΄ Κρανάς), Καψιώτης, Ακασού, Νασιακόπουλος, Κόκκας (73΄ Δημουλάς), Βούλγαρης, Κοντοβάς

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected