Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Δύσκολο το…ταξίδι στην Εύβοια!

Ο ΠΑΟ Βάρδας προερχόμενος από δεύτερη σερί ήττα (την περασμένη Κυριακή οι «πράσινοι» ηττήθηκαν στον Ταύρο από τον Φωστήρα, ενώ είχε προηγηθεί και αυτή από τη Θήβα στο «Γρ. Καλάκος») έχει δύσκολη αποστολή αγωνιζόμενος στη Χαλκίδα. Στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής (μαζί με αυτήν απομένουν τρεις συνολικά), στον 3ο Όμιλο.

Όπως αναφέρει το iliaoikonomia.gr, η ομάδα της Βουπρασίας έχει πλέον πάρα πολύ δύσκολο έργο για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης, κάτι που αποτέλεσε στόχο της από το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος και μετά. Και για να διατηρήσει πιθανότητες, πρέπει να φύγει αλώβητη από το ματς της Κυριακής.

Αφού πλέον βρίσκεται ουσιαστικά τέταρτη με τους 42 βαθμούς και έχει ξεπεραστεί κατά τρεις από την προσεχή αντίπαλο τους, τη Χαλκίδα (έφτασε πλέον τους 45 και είναι εξαιρετική στον β’ γύρο με μεγάλο σερί νικών). Και τρίτη είναι η Ερμιονίδα που έχει κι αυτή 42 βαθμούς πλέον (στη συνέχεια υπάρχει και μεταξύ τους ματς στο «Γρ. Καλάκος», ενώ η ομάδα της Αργολίδας έχει κερδίσει με 5-0 στο ματς του α’ γύρου).

Στο κομμάτι του έμψυχου υλικού, το δυσάρεστο είναι ότι ο ΠΑΟΒ θα παραταχθεί ξανά με τρεις βασικές απουσίες. Ο Σαμπανέι που συμπλήρωσε εφτά κίτρινες κάρτες (και με δυο αγωνιστικές χάνει και το επόμενο ματς), ενώ θα λείπει εκ νέου ο Νικολόπουλος (έχει να εκτίσει άλλη μια αγωνιστική από επτά κίτρινες) και ο Κοκκίνης που έχει ποινή πέντε αγωνιστικών από την αποβολή του με τη Θήβα και η σεζόν έχει ολοκληρωθεί γι’ αυτόν.

Στον αντίποδα, εξέτισε μια αγωνιστική από κίτρινες και επιστρέφει ο Αγουρίδης.

Τέλος, αργά το απόγευμα της Παρασκευής θα αποφασιζόταν οριστικά αν η αποστολή θα μετέβαινε στην Εύβοια από το Σάββατο (με διανυκτέρευση) ή θα αναχωρούσε το πρωί της Κυριακής από τη Βάρδα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected