Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Με το…ενάμιση πόδι η Γιουνάιτεντ! (vid)

Με μία συστημένη εκτέλεση φάουλ του Ράσφορντ και με τη γνωστή αμυντική της συνέπεια, η Γιουνάιτεντ επικράτησε 1-0 της Θέλτα στο «Μπαλαΐδος» και είναι με το ένα… πόδι στον τελικό του Europa League.

Το μοναδικό τρόπαιο που λείπει από την πλούσια συλλογή της είναι έτοιμη να διεκδικήσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς χάρη στην απίστευτη σε σύλληψη και εκτέλεση φάουλ του Ράσφορντ στο 67′ επικράτησε 1-0 της Θέλτα στο «Μπαλαΐδος», εξασφαλίζοντας σε πολύ μεγάλο βαθμό την πρόκρισή της στον τελικό.

Η γνωστή συνταγή του Ζοσέ Μουρίνιο σε ματς νοκ-άουτ αποδείχθηκε και πετυχημένη, καθώς εξασφαλίζοντας την αμυντική σταθερότητα κατάφερε να σιγήσει την επιθετική δραστηριότητα των γηπεδούχων και βασιζόμενος στη μεσοεπιθετική του ποιότητα, πήρε αυτό που ήθελε στη Γαλικία.

Πρόσωπο του αγώνα για τους φιλοξενούμενους, που έχασαν πολλές ευκαιρίες στο παιχνίδι ώστε να διευρύνουν ακόμα περισσότερο το προβάδισμά τους, ήταν ο Μάρκους Ράσφορντ, αφού αποτέλεσε τον μοναδικό που τελικά μπόρεσε να νικήσει τον Σέρχιο Άλβαρεθ, στη μοναδική κακή στιγμή του Ισπανού γκολκίπερ στο ματς.

η ανάλυση του αγώνα ΕΔΩ

https://www.youtube.com/watch?v=t5TP928PBMQ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected