Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ολυμπιακός Νάουσας – Κεραυνός Επισκοπής 2-6 (photos)

Ευρεία νίκη για τον Κεραυνό Επισκοπής στον Άγιο Νικόλαο, κόντρα στον ήδη υποβιβασμένο Ολυμπιακό Νάουσας.

Η ομάδα του Γερμανού Σιαφαρίκα πάτησε…γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο και έφτασε στο 2-6, έχοντας σε εξαιρετική μέρα τον Αντώνη Καρυπίδη ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ. Οι γηπεδούχοι, που αγωνίστηκαν με αρκετούς ποδοσφαιριστές από το παιδικό τμήμα του συλλόγου, πάλεψαν στο μέτρο του δυνατού, έφτασαν στην ισοφάριση με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, ωστόσο δεν κατάφεραν να ακολουθήσουν τον ρυθμό των σαφώς πιο έμπειρων φιλοξενούμενων.

Το πρώτο τέρμα στη σημερινή αναμέτρηση σημείωσε στο 13′ ο Συμεωνίδης ο οποίος έπιασε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ουέλινγκτον και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κατσαράκη, ο οποίος εκτέλεσε χρέη τερματοφύλακα σήμερα ελλείψει των Σπαθάκη και Τσιάκου.

Παρά τις ευκαιρίες που σημειώθηκαν στη συνέχεια, το ρευστό προβάδισμα του Κεραυνού παρέμεινε μέχρι την ανάπαυλα. Η εικόνα του αγώνα όμως άλλαξε άρδην στο δεύτερο 45λεπτο με τις δύο ομάδες να σημειώνουν συνολικά 7 τέρματα.

Την αρχή έκανε ο Μίγγας στο 51ο λεπτό, ο οποίος σημείωσε το παρθενικό του τέρμα στο φετινό πρωτάθλημα, κάτι που έπραξε επτά λεπτά αργότερα και ο Καρυπίδης για λογαριασμό των φιλοξενούμενων και μάλιστα τρις!

Στο 58′ ήταν η σειρά του Παραστατίδη να χριστεί σκόρερ στο σημερινό παιχνίδι, τέρμα αριθμός 18 για τον επιθετικό του Κεραυνού στο φετινό πρωτάθλημα.

Στο 63′ ο “Πουλέν” όπως είναι ευρέως γνωστός ο Αντώνης Καρυπίδης πέτυχε το πρώτο προσωπικό του τέρμα στο πρωτάθλημα και τρίτο για την ομάδα του όταν ο Συμεωνίδης σέντραρε από αριστερά και ο νεαρός επιθετικός με σουτ στην κίνηση “έγραψε” το 1-3.

Σε διάστημα 5 λεπτών (71′-76′) ο Καρυπίδης σημείωσε άλλα δύο τέρματα για την ομάδα του, ενώ ενδιάμεσα ο νεαρός Τούσιας μείωσε για τον Ολυμπιακό σε 2-4.

Το τελικό 2-6 σημείωσε ο Χάρης Συμεωνίδης στο 88′, ο οποίος έφτασε τα τρία στη φετινή σεζόν.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Νατσιούρας, με βοηθούς τους κ.κ. Χρυσάνη και Αργυρίου

Συνθέσεις

Ολυμπιακός Νάουσας : Κατσαράκης, Σαρακατσιάνος (46′ Φασούλας), Τσέλιος Κ. (70′ Σεπιτάνος), Τούσιας, Γαλανός, Ιτσκάρας (55′ Μουμτζίδης), Κωνσταντινίδης Δ., Κωνσταντινίδης Π., Μίγγας, Τσαμπούρης, Βλαχοδήμος

Κεραυνός Επισκοπής : Σταματέλος, Χαραλαμπίδης, Πασχάλης, Μανδάλης, Αθανασιάδης, Βοτάρης, Ουέλινγκτον, Καρυπίδης, Συμεωνίδης, Παραστατίδης, Σκουμπόπουλος (70′ Σαμιώτης)

δείτε περισσότερες φωτογραφίες από το γκρουπ του Ολυμπιακού στο facebook :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected