Γ Εθνική / Τοπικά

Σπουδαίος βαθμός!

Σπουδαίο βαθμό στην προσπάθεια που καταβάλει για την παραμονή στην κατηγορία πήρε η Θύελλα Ραφήνας στην έδρα του Πανθηραϊκού μένοντας στο 1-1 με την ομώνυμη ομάδα ισοφαρίζοντας στο 7′ των καθυστερήσεων με κοντινή προβολή του Στέλιου Γκίκα μετά από παράλληλα πάσα του Χαρακτίδη.

Όπως αναφέρει το irafina.gr, το συγκρότημα του Θανάση Κολιτσιδάκη αν και βρέθηκε να χάνει από τη κεφαλιά του Γιόνδη στο 49′ μετά από σέντρα του Σαββίδη, βρήκε το τρόπο να αποσπάσει το αποτέλεσμα της ισοπαλίας και να γυρίσει στην πρωτεύουσα με ένα χρυσό βαθμό στις αποσκευές της έχοντας 26 βαθμούς.

Πάντως, οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής στις καθυστερήσεις του Μανουσάκη.

Στο 17′ ο Χαρακτίδης για τη Θύελλα είχε δοκάρι, ενώ στο 53′ ήταν η σειρά του Γκίκα να σημαδέψει το δοκάρι για τους φιλοξενούμενους.

Συνθέσεις

ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Μπαμπανιώτης, Κορτσινίδης, Καλαγκάνης, Λούκας, Μπακάλης, Σαββίδης, Κρίτσας (66′ Μυρθιανός), Φύτρος, Περιάλης (88′ Μποτωνάκης), Λαζαρίδης (73′ Ζώνας), Γιόνδης.

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Κατσιούλης, Φύτρος (72′ Μπότης), Μανουσάκης, Γεραγωτέλλης, Παπαδόπουλος Λ., Ντόσκας, Γεροκωνσταντής (46′ Ανδρεαδάκης), Γκικας, Δημητρίου, Αράπης, Χαρακτίδης (90′ Μαστρογιανούδης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected