Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος

Ο απίστευτος πορτιέρο, που έστειλε την ομάδα του στον τελικό αλλά και στη Γ Εθνική! (vid)

Ο αθλητισμός και δη το ποδόσφαιρο διψά για πρωταγωνιστές και αν μη τι άλλο ο Δημήτρης Καστανιώτης προσέφερε απλόχερα τον εαυτό του στον συγκεκριμένο ρόλο με τα όσα προσέφερε στη νίκη-πρόκριση-άνοδο της Ελπίδας Σκουτάρεως κόντρα στον ΑΠΟ Κερατσινίου.

Όπως αναφέρει το serressport.gr, ο 27χρονος τερματοφύλακας που βρήκε το καλοκαίρι ποδοσφαιρική στέγη στην Ελπίδα Σκουτάρεως αφού δεν τα βρήκε με τον Πανσερραϊκό για να παραμείνει για ακόμη μία χρονιά στα «λιοντάρια», έκανε κόντρα στην ομάδα του Πειραιά ένα ματς που σίγουρα θα μείνει αξέχαστο τόσο σε αυτόν, όσο και στους Σερραίους φιλάθλους. Και μια που το Survivor μας… ενέπνευσε πολύ αυτή την ημέρα, για τον Καστανιώτη δεν μπορεί να πει κανείς με σιγουριά σε ποια ομάδα θα ταίριαζε.

Μαχητής έτσι και αλλιώς απέδειξε και σήμερα πόσο είναι, καθώς στάθηκε όρθιος σε όλο το ματς και… έβγαλε μάτια στην διαδικασία των πέναλτι, παρά την μερική ρήξη χιαστού, αλλά και «διάσημος» είχε γίνει πέρυσι από κάτι τέτοιες εξαιρετικές παρουσίες με την φανέλα του Πανσερραϊκού στην Football League και φυσικά όλοι σήμερα θα έχουν να λένε για τον τερματοφύλακα στις Σέρρες που απέκρουσε και τα τρία πέναλτι που εκτέλεσε ο αντίπαλος!

Με τον τραυματισμό που αποκόμισε κανείς δεν ξέρει τι θα φέρει η επόμενη ημέρα και πόσο καιρό θα χρειαστεί να μείνει εκτός, αλλά την δουλειά του την έκανε και με το παραπάνω! 90 λεπτά συν την διαδικασία των πέναλτι ήταν αρκετά για να πει κανείς «έβγαλε τα λεφτά του…»!

Μάλιστα όσοι γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις ξέρουν πως για τον Καστανιώτη η σημερινή εμφάνιση ήταν μία δικαίωση. Τελικά ο τροχός όντως γυρίζει…

Δείτε τον στα βίντεο του φιλάθλου της Ελπίδας Σκουτάρεως, Δημήτρη Δρουμαλιά να αποκρούει τα πέναλτι πατώντας ΕΔΩ (1), ΕΔΩ (2) και ΕΔΩ (3)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected