Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

“Έσπασε” κι αυτή την παράδοση η Γιουνάιτεντ (vid)

Για πρώτη φορά στην ιστορία της η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα αγωνιστεί σε τελικό του Europa League! Καρδοχτύπια στο τέλος από μια Θέλτα που…δάγκωνε!

Οι Ισπανοί έχασαν απίστευτη ευκαιρία στην εκπνοή, με την οποία θα μπορούσε να κάνει…κηδεία στην ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο, η οποία χάρη στο 1-1 του «Ολντ Τράφορντ» προκρίθηκε στον τελικό του Europa League.

Το 0-1 στην Γαλικία έδινε σαφές προβάδισμα πρόκρισης στην Γιουνάιτεντ και το 1-0 από νωρίς της έδινε άνετα σε θέση τελικού, όμως η Θέλτα ισοφάρισε στο 85′ και είχε τεράστια χαμένη ευκαιρία να προκαλέσει εμφράγματα στο 96′. Σε έναν αγώνα που είχε δύο αποβολές (Μπαγί, Ρονκάλια) οι Κόκκινοι Διάβολοι του Ζοσέ Μουρίνιο δεν πλήρωσαν το σβηστό παιχνίδι στο φινάλε και θα παίξουν με τον Αγιαξ στον τελικό της Στοκχόλμης.

το φιλμ της αναμέτρησης στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Ζοσέ Μουρίνιο): Ρομέρο, Βαλένσια, Μπαγί, Μπλιντ, Νταρμιάν, Ερέρα, Φελαϊνί, Πογκμπά, Λίνγκαρντ (86′ Ρούνεϊ), Μχιταριάν (77′ Κάρικ), Ράσφορντ (89′ Σμόλινγκ).

Θέλτα (Εντουάρδο Μπερίσο): Αλβαρεθ, Ούγκο Μάγιο, Καμπράλ, Ρονκάλια, Γιόνι, Ραντόγια (68′ Μπονγκοντά), Ερνάντες, Βας (46′ Χοθαμπέδ), Σίστο (80′ Μποβιού), Ιάγο Ασπας, Γκουιντέτι.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected