Κατηγορίες
Basket

Μόνο νίκη για τον ΑΟΚ Βέροιας στην Αριδαία!

Τον πιο καθοριστικό αγώνα της χρονιάς δίνει ο ΑΟΚ Βέροιας στην Αριδαία, κόντρα στην τοπική ομάδα.

Μετά την ήττα στο ΔΑΚ “Βικέλας”, οι Ημαθιώτες είναι υποχρεωμένοι να κερδίσουν στη γειτονική Πέλλα καθώς με νίκη των γηπεδούχων, η άνοδος στη Γ Εθνική κρίνεται οριστικά.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον ΑΟΚ, που επιδόθηκε στην ψυχολογική τόνωση ενόψει του δύσκολου αγώνα, σε μια έδρα που επικράτησε φέτος στα πλαίσια της κανονικής περιόδου.

Η αναμέτρηση ορίστηκε στις 18.00 στο ΔΑΚ Αριδαίας, με τη διοίκηση του ΦΟΑ να καλεί τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας να στηρίξει την προσπάθεια των παικτών για τη δεύτερη “χρυσοφόρα” νίκη

δείτε το κάλεσμα και τη σχετική αφίσα :

Το Σάββατο 13/5 και ώρα 6 μ.μ., η αντρική ομάδα μπάσκετ του Φ.Ο. Αριδαίας βρίσκεται μπροστά στη μεγαλύτερη πρόκληση των τελευταίων ετών, καθώς με νίκη επί του ΑΟΚ Βέροιας κατακτά το πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΜ και παίρνει το εισιτήριο για τη Γ’ Εθνική κατηγορία!

Οι παίκτες, οι προπονητές και η διοίκηση του ΦΟΑ καλούμε τον φίλαθλο κόσμο της Αλμωπίας να ενισχύσει με την παρουσία του την ομάδα μας στο Κλειστό Γυμναστήριο Αριδαίας, ώστε να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την πολυπόθητη νίκη!!!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected