Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Επέστρεψε στη Γ Εθνική!

Τρία χρόνια ήταν πολλα! Για την ακρίβεια ήταν πάρα πολλά για την ιστορία του, για τον κόσμο του για την διοίκηση του που έχει… ματώσει.

Ένας στόχος που είναι εδώ και χρόνια ένα άπιαστο όνειρο είναι γεγονός αφού το Αιγάλεω βρίσκεται στην Γ’ Εθνική. Το ‘Σίτι’ χωρίς να πιάσει υψηλή απόδοση αλλά έχοντας την ουσία επικράτησε με 3-1 του Χαραυγιακού στον αγώνα μπαράζ που έγινε στην Ριζούπολη και επιστρέφει στις εθνικές κατηγορίες.

Μπροστά σε 3000 Αιγαλεώτες και 5000 φίλους συνολικά του αθηναϊκού ποδοσφαίρου το συγκρότημα του Ηλία Καλοπήτα είχε την ουσία και πήρε αυτό που ήθελε. Από την άλλη, ο Χαραυγιακός που πατούσε σε γενικές γραμμές καλύτερα δεν μετουσίωσε τις ευκαιρίες σε γκολ και τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στο τοπικό.

Από το ματς δεν έλλειψε η ένταση αφού στο 87′ αποβλήθηκαν οι Αναστασόπουλος και Κοντιζάς, ενώ στις καθυστερήσεις την άγουσα για τα αποδυτήρια πήρε ο Μπίτιλης.

το φιλμ της αναμέτρησης στο stoplekto.gr

Συνθέσεις

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ (Μαργαρίτης Χατζηαλέξης) Παπαδόπουλος, Τάγκαλος (90′ Κωνσταντίνου), Ράμμος, Βαζούκης, Αναστασόπουλος, Φωστέρης, Τουγουντζόγλου, Κωνσταντόπουλος, Ζήσης (55 Μπιρμπιλης), Μπίτιλης, Γιαννόπουλος.

ΑΙΓΑΛΕΩ (Ηλίας Καλοπήτας) Γιώρας, Κολοβός (66 Μπρεστοβιτσκι), Κοντιζάς, Τζαφεράκος, Παπουτσής, Τζανέτος, Κωτσερίδης, Παπαθανασίου, Σπανός(82 Τσαρκανι) Τουλουβασίλης (46 Σταμος) Βέρμπης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected