Γ Εθνική / Τοπικά

Πήρε το τρίποντο αλλά η χαρά… μισή!

Τη νίκη με 2-1 πήρε η Δόξα Μεγαλόπολης από τον Παναργειακό, όμως η νίκη του Ζευγολατιού επί του Αιολικού αφήνει ανοιχτή την υπόθεση παραμονής έως την τελευταία αγωνιστική.

Όπως αναφέρει το arcadiasports.gr, η Δόξα θα θελήσει καλύτερο αποτέλεσμα από το Ζευγολατιό, μιας και οι Κορίνθιοι υπερτερούν στη μεταξύ τους ισοβαθμία. Η Δόξα παίζει στη Μυτιλήνη κόντρα στον Αιολικό, ενώ το Ζευγολατιό αγωνίζεται επίσης εκτός έδρας στην Κάτω Αχαγιά κόντρα στην Αχαϊκή.

Το σκορ άνοιξε στο 15′ ο Νάνος, ενώ ο Παναγιωτόπουλος ισοφάρισε στο 67′ για τον Παναργειακό. Ο σκόρερ των φιλοξενούμενων είχε δοκάρι στο 74′ ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Νίκος Λυμπερόπουλος πέτυχε το νικητήριο γκολ για τη Δόξα.

Συνθέσεις

ΔΟΞΑ: Χρήστου, Γ. Αλεξανδρής, Παναγιωτόπουλος, Νάνος, Καλεμάκης, Αντώνακας (89′ Α. Ασημακόπουλος), Δρόσος (57′ Γκ. Πέπα), Κατσαρός, Πρίκας, Ν. Λυμπερόπουλος (91′ Ο. Πέπα), Δ. Λυμπερόπουλος

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Τσέλιος, Φασούλης (86′ Ζέρβας), Στασινόπουλος, Σιάτρας (90′ Βαρότσης), Φίλης, Ζαχαράκης, (46′ Πολιανίδης) Κατσίρης, Καλύβας, Καρέλης, Καλογέρης, Παναγιωτόπουλος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected