Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Μπάμπης Πεΐδης : “Επιτέλους φτάνει το ψέμα και το παραμύθι-Παραιτηθείτε ΕΔΩ και ΤΩΡΑ!”

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Πιερικού και διαχειριστής του blog “Pieriasport” δημοσίευσε σήμερα ένα κείμενο – κάλεσμα προς τους νυν διοικούντες να εγκαταλείψουν την ομάδα καθώς όπως υποστηρίζει ο ίδιος, την έχουν αφήσει στο έλεος του Θεού.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του :

“Αυτά που συμβαίνουν για μια ακόμη φορά στον Πιερικό, στιγματίζουν, απαξιώνουν και ισοπεδώνουν ότι ελάχιστο έμεινε όρθιο στον ιστορικό σύλλογο της Πιερίας που εκτός απο την ιστορία του, δεν παρέμεινε τίποτε άλλο που να θυμίζει πως αυτή η ομάδα κάποτε γέμιζε τα γήπεδα της Ελλάδος σε όποια περιοχή κι άν αγωνίζονταν.

Σήμερα με εμφανή τα σημάδια και τις πληγές των προηγούμενων ετών, με την αξιοπρέπεια και τον σεβασμό στα κεκτημένα να έχουν εξαφανιστεί και το ψέμα με την αναξιοπιστία να έχουν κατακλύσει και να “κατοικούν” στα αποδυτήρια του Α΄ΔΑΚ, τίθεται θέμα επιβίωσης και ύπαρξης ανθρώπων και ποδοσφαιριστών του συλλόγου.

Το παιχνίδι της Κυριακής με το Θεσπρωτό, χάθηκε γιατί τα φακελάκια με τα χρήματα αυτών των ανθρώπων δεν έφτασαν ποτέ στο Α΄ΔΑΚ, παρά τις βεβαιώσεις που έλαβαν ότι ήταν δύσκολο αυτό να γίνει την προηγούμενη Παρασκευή αλλά βέβαιο την Κυριακή. Παρόλα αυτά, όλοι μπήκαν στο γήπεδο και έπαιξαν για να μην διασυρθεί περισσότερο ο σύλλογος, αν και λαμβάνουν μόνο υποσχέσεις εδώ και 3-4 και 5 μήνες κάποιοι από αυτούς…

Οι πληροφορίες του Pieriasport αναφέρουν ότι απέχουν οι μισοί και παραπάνω ποδοσφαιριστές από τις προπονήσεις, ότι έφυγε φαντάρος ποδοσφαιριστής ομάδας και όχι μόνο δεν πήρε μέρος των δεδουλευμένων από τη σημερινή διοίκηση αλλά ούτε καν ένα χαρτζιλίκι για να έχει 10 ευρώ μαζί του.

Ο άνθρωπος-βιοπαλαιστής που έχει το κυλικείο εκεί να βγάζει ένα μεροκάματο και οι οφειλές από την ομάδα στο πρόσωπο και την μικρή επιχείριση του, έφτασαν και ξεπέρασαν τα 3.000 ευρώ (!!!)

Το ερώτημα απλό λοιπόν: Τι κάθεστε, διασύρετε και απαξιώνετε τον σύλλογο. Η προσπάθεια σας έγινε το καλοκαίρι και απο τους περισσότερους αναγνωρίσθηκε γιατί δεν υπήρχε άλλη λύση πέρα της γνωστής όπως εκτυλίχθηκε ιστορίας με τους …γνωστούς επενδυτές.

Άν υπάρχει έστω και ίχνος σεβασμού απέναντι στον σύλλογο, παραιτηθείτε ΕΔΩ και ΤΩΡΑ και αφήστε τα παιχνιδάκια που εξαφανίζουν κάθε ίχνος αξιοπρέπειας. Η χρονιά με τις όποιες δυσκολίες της τελείωσε και το τεχνικό τιμ με τους παίκτες κατάφεραν να κρατήσουν την ομάδα στην κατηγορία. Αφήστε την ομάδα να πάει σε γενική συνέλευση και να βρει το δρόμο της.

Αυτές οι ατάκες της πλάκας του στύλ “αγαπάμε αλλά δεχόμαστε προτάσεις” και τα σχετικά αφήστε τα. Ούτε σας ανήκει για να διαπραγματευτείτε κάτι, ούτε έφυγε ποτέ κανείς απο τον Πιερικό παίρνοντας κάτι, ούτε και έταξε ή υποσχέθηκε κανείς σε κανέναν ότι θα πάρει κάτι φεύγοντας και πηγαίνοντας στην ευχή του Θεού.

Και για να είμαστε όλοι μας σωστοί απέναντι σε όλους, η νέα διοίκηση που θα αναλάβει, ας βρει έναν τρόπο με τα παιδιά του ποδοσφαιρικού τμήματος, τους προπονητές και όσους χρωστάει η σημερινή διοίκηση, να πάρουν τα χρήματα τους με τη βοήθεια και τη συνδρομή του κόσμου.

Ο Πιερικός είναι μεγάλος και ο κόσμος του δεν είναι 5-10 που κράζουν και τον θέλουν εκεί που είναι τώρα. Ο κόσμος του είναι αυτός που γέμιζε και θα ξαναγεμίσει τις κερκίδες του Α΄ΔΑΚ, όταν αυτή η ομάδα ξαναγίνει Πιερικός.

Κάνω έκκληση στα παιδιά που έπαιξαν μπάλα, αγαπούν το ποδόσφαιρο και τον Πιερικό και βρίσκονται στο Δ.Σ. του συλλόγου:

Δώστε ένα τέλος σε όλα αυτά και αφήστε την ομάδα να βρει το δρόμο της ΕΔΩ και ΤΩΡΑ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected