Κατηγορίες

Το SportsUp σας παρουσιάζει τον πρωταθλητή Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας! (photos)

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το φετινό πρωτάθλημα για τα κορίτσια του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας!

Τα κορίτσια του Γιάννη Γιάννου παρουσίασαν μια αξιομνημόνευτη πορεία, η οποία ολοκληρώθηκε με την κατάκτηση του τίτλου στον 2ο όμιλο της Γ Εθνικής και κατ επέκταση της ανόδου στη Β Εθνική κατηγορία.

Αυτά όμως που θα μείνουν στην ιστορία, είναι τα εντυπωσιακά στατιστικά των κοριτσιών, που…έσπασαν τα ταμεία φέτος και έκαναν αρκετούς να στρέψουν το βλέμμα τους στην Ημαθία.

Εκτός του αήττητου στο φετινό πρωτάθλημα (9 νίκες και μία ισοπαλία), οι “πράσινες” σημείωσαν 72 γκολ σε 10 αγώνες (7 περίπου σε κάθε αγώνα!) ενώ δέχτηκαν μόλις 14 τέρματα, τέσσερα εκ των οποίων τη δεύτερη αγωνιστική με αντίπαλο τις Ασπρόμαυρες Αμαζόνες. Ένας ματς όμως στο οποίο σημείωσαν συνολικά 12!

Από τα 72 γκολ του Αστέρα, τα 27 πέτυχε η Χαρά Παπαδοπούλου η οποία ήταν μακράν η πρώτη σκόρερ πανελλαδικά σε όλες τις κατηγορίες, επίδοση που τη φέρνει στις πιο αποτελεσματικές παίκτριες σε όλο το  φάσμα των ελληνικών πρωταθλημάτων, μιας και είναι εξαιρετικά δύσκολο να εντοπίσεις ποδοσφαιριστή που μπορεί να σημειώσει 3 περίπου γκολ ανά αγώνα!

Εξαιρετική η παρουσία και της Έλλης Μουρατίδου, που έφτασε τα 17 γκολ, τερματίζοντας δεύτερη στον σχετικό πίνακα του 2ου ομίλου.

Για όσους αγαπούν το ποδόσφαιρο και για όλους του συνεργάτες του SportsUp, που παρακολουθούν στενά τις προσπάθειες των κοριτσιών του Αγροτικού Αστέρα, αυτή η επιτυχία αντικατοπτρίζει τον υγιή αθλητισμό αλλά και την απόλυτη εφαρμογή του ευ αγωνίζεσθαι, χωρίς τις σκοπιμότητες, τη βία και τα αίσχη που συναντούμε πλέον σωρηδόν στα ελληνικά γήπεδα.

Μέσω της ιστοσελίδας μας, τα κορίτσια του Αγροτικού Αστέρα θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά όλους όσους βρέθηκαν δίπλα τους σε όλες τις χαρές αλλά και σε όλες τις λύπες. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή Γιάννη Γιάννου, που κατάφερε να φέρει στην ομάδα ένα διαφορετικό κλίμα, το οποίο λειτούργησε καταλυτικά και βοήθησε σε μεγάλο βαθμό ώστε να έρθουν οι επιτυχίες της ομάδας.

δείτε ΕΔΩ όλα τα αποτελέσματα της ομάδας και την τελική βαθμολογία

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected