Κατηγορίες
Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος

Κυπελλούχος Ελλάδας ο Ηρόδοτος! (vid)

Τον τρίτο τίτλο του στη φετινή χρονιά πανηγύρισε ο Ηρόδοτος, καθώς μετά το νταμπλ στην ΕΠΣ Ηρακλείου, κατέκτησε και το Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδας!

Οι Κρητικοί επικράτησαν με 1-0 της Ελπίδας Σκουτάρεως από τις Σέρρες και σήκωσε την κούπα στο Δημοτικό Γήπεδο Σπάτων, που επιλέχθηκε από την ΕΠΟ για την έδρα του σημερινού τελικού.

Οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν τη νέα σεζόν στη Γ Εθνική, καθώς τόσο ο Ηρόδοτος που εξασφάλισε τον τίτλο στην ΕΠΣ Ηρακλείου όσο και οι “πράσινοι” ως φιναλίστ του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, θα βρίσκονται τη νέα χρονιά ανάμεσα στις 109 ομάδες που θα συμμετέχουν στους 8 ομίλους που θα σχηματιστούν.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Μπερνιδάκης στο 9ο λεπτό, ενώ οι Σερραίοι ισορρόπησαν στη συνέχεια φτάνοντας τουλάχιστον τρεις φορές κοντά στην ισοφάριση.

το φιλμ της αναμέτρησης στο grandsport.gr

Συνθέσεις

Ηρόδοτος : Λουτριώτης, Μπαλάφας, Κανδηλάκης, Κεφαλούκος, Προβυδάκης, Μωραΐτης (86΄ Φράγκος), Κοιλιάρας, Αχιλλέως, Μυλωνάς (66΄ Μπάμπης), Φραγκουλάκης, Μπερνιδάκης (78΄ Γαρεφαλλάκης)

Ελπίς Σκουτάρεως : Νικολούδης, Παπαδόπουλος, Κουτζαβασίλης, Κωφοκώτσιος, Πασχαλούδης, Μουσικάκης, Κεχαγιάς, Ουζούνογλου (63΄ Αγγελακάς), Γκόγκας, Τάντιτς (75΄ Αντωνογλούδης), Γεωργιάδης (55΄ Ζαχαριάς)

δείτε το γκολ :

Grandsportgr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected