Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Football League

Απόλυση ή παραίτηση; Τι δηλώνει ο ίδιος

“Τα έσπασαν” ΑΟ Χανιά και Νίκος Παντέλης, με τις δύο πλευρές να λύνουν ξαφνικά(;) τη συνεργασία τους. Ο ΑΟΧ προχώρησε σε έκδοση ανακοίνωσης, ωστόσο με δήλωσή του στο athlitiko ο 58χρονος τεχνικός δίνει άλλη διάσταση για το πώς έχουν τα γεγονότα, αφήνοντας σαφείς αιχμές.

Το σίγουρο είναι ότι προέκυψε κάποια διαφωνία μεταξύ του τέως πια προπονητή και την πλευρά του Α.Ο. Χανιά, αφού ο Νίκος Παντέλης με δήλωσή του στο athlitiko ισχυρίζεται ότι δεν απολύθηκε, αντίθετα μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανελευσινιακό, υπέβαλλε την παραίτησή του στους ποδοσφαιριστές. Επίσης, ρόλο θα μπορούσαν να έχουν διαδραματίσει τα όσα επεσήμανε μετά το παιχνίδι ο έμπειρος τεχνικός.

Ειδικότερα, στη δήλωσή του, αποκλειστικά στο athlitiko, ο Ν. Παντέλης σημειώνει τα εξής:

«Η ΠΑΕ Α.Ο. Χανιά άργησε να πει ότι λύνει τη συνεργασία. Μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Πανελευσινιακό δήλωσα στους ποδοσφαιριστές που ήταν οι άμεσοι συνεργάτες μου ότι για μένα η ομάδα σώθηκε και μπορώ να φύγω. Οσον αφορά το ειρωνικό της ανακοίνωσης του κυρίου που τη συνέταξε, το αν έχω μεγάλο βιογραφικό το δηλώνουν τα 23 χρόνια που δουλεύω ως επαγγελματίας προπονητής και το πού έχω δουλέψει. Αυτά, δε, αναφορικά με τις συνθήκες που λειτουργούσε η ομάδα και έκανε προπόνηση είναι μόνο το 10% από αυτό που πραγματικά συμβαίνει! Εύχομαι, γιατί πραγματικά τιμώ την πόλη και την ομάδα των Χανίων για τη συνεργασία που είχαμε, να μη χρειαστεί να επανέλθω γιατί θα γελάσει ο κάθε πικραμένος».

Προηγουμένως, η ΠΑΕ Α.Ο. Χανιά εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση για τη λύση της συνεργασίας με τον Ν. Παντέλη.

«Η ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ μετά το τέλος της χθεσινής αναμέτρησης με την ομάδα του ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΥ λύνει τη συνεργασία της με τον προπονητή κ. Νίκο Παντέλη ευχαριστώντας τον για την επίπονη προσπάθεια του να δουλέψει κάτω από τις δύσκολες συνθήκες ως δήλωσε και του εύχεται ολόψυχα ο επόμενος σταθμός της καριέρας του να είναι ανάλογος της διαδρομής και του μεγάλου βιογραφικού του, ως προπονητής στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected