Γ Εθνική / Τοπικά

“Μια δύσκολη χρονιά με ισχυρά συναισθήματα!”

Για την επιτυχία της παραμονής στην Γ΄Εθνική, την φιλοσοφία της ομάδας και την επόμενη μέρα μίλησε στο goaltrikala ο διοικητικός παράγοντας των Μαύρων Αετών Ελευθεροχωρίου, Στέφανος Μαράβας.

Αναλυτικά:

Τα συναισθήματα σου: “Μια δύσκολη χρονιά με ισχυρά συναισθήματα ολοκληρώθηκε. Είμαστε χαρούμενοι και ικανοποιημένοι γιατί η πρώτη χρονιά του Ελευθεροχωρίου στην Γ΄Εθνική ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Θέλω να πιστεύω πως βγάλαμε τα Τρίκαλα ασπροπρόσωπα. Εκπροσωπήσαμε το νομό χωρίς να δώσουμε δικαιώματα, είχαμε μια καλή φιλοξενία σε όλους τους αντιπάλους και κοιτάξαμε στα μάτια όλα τα σωματεία ανεξαρτήτως ονόματος και ιστορίας χωρίς να μπαίνουμε σε διάφορα παιχνίδια. Θέλω να πιστεύω πως κερδίσαμε με το σπαθί μας και με την αξιοπρέπεια μας τον σεβασμό των αντιπάλων.

Δικαιωθήκαμε από το αποτέλεσμα και από το γεγονός πως η παρουσία των Μαύρων Αετών ήταν αυτή που είχαμε θέσει ως στόχο από την αρχή της χρονιάς, όπως επίσης και οι στόχοι που είχαμε θέσει πριν μια τετραετία ξεκινώντας απο την Γ΄Ερασιτεχνική. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα φτιάξαμε ένα σύντομο στολίδι και ευχαριστούμε την περιφερειακή ενότητα Τρικάλων και ιδιαίτερα τον κ. Μιχαλάκη όπως επίσης και τον Δήμο Πύλης που μας στήριξαν από το πρώτο λεπτό”.

Για το γεγονός πως η ομάδα κινήθηκε με Τρικαλινούς παίκτες;

Αυτή ήταν, είναι και θα είναι η φιλοσοφία μας. Τα Τρίκαλα διαθέτουν αρκετούς καλούς ποδοσφαιριστές που και εμπειρίες έχουν και ταλέντο. Δώσαμε την δυνατότητα σε κάποια παιδιά να δείξουν το ταλέντο τους και εγώ προσωπικά εύχομαι να κάνουν το βήμα παραπάνω. Καταρχάς έπρεπε να υπάρχει μια ομοιογένεια. Έπρεπε να μείνει ο κορμός που οδήγησε την ομάδα στην Γ΄Εθνική και από κει και πέρα γίνανε οι κατάλληλες κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ. Ήρθαν παιδιά που βοήθησαν άμεσα ενώ οι παίκτες που βρίσκονταν στην ομάδα από την Α΄ερασιτεχνική, έγιναν οι στυλοβάτες της ομάδας. Σε γενικές γραμμές και αν εξαιρέσουμε κάποια μικρά θέματα τα οποία προέκυπταν κατά την διάρκεια της χρονιάς, διατηρήσαμε ένα καλό κλίμα, θα έλεγα οικογενειακό. Από κει και πέρα προσπαθήσαμε σαν διοίκηση να είμαστε κοντά στο ποδοσφαιρικό τμήμα και να δίνουμε λύσεις. Λάθη κάναμε αλλά όσο το δυνατόν λιγότερα και ευχαριστούμε προπονητές και ποδοσφαιριστές για τα όσα πέτυχαν.

Αρχικά τον Στέφανο Ψύχο που βοήθησε να στηθεί αυτή η ομάδα και στην συνέχεια τον Νίκο Μανούρα και τον συνεργάτη του κ. Ευαγγέλου που έφεραν με επιτυχία εις πέρας το έργο τους όπως επίσης και τους γιατρούς, Γιώργο Κολώνα και Θανάση Κουτή.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κόσμο μας που βρέθηκε κοντά μας όπως και τους Τρικαλινούς φιλάθλους που ήρθαν στο γήπεδο να παρακολουθήσουν και να στηρίξουν μια δική τους ομάδα. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους χορηγούς μας που βοήθησαν σε μια εξαιρετικά δύσκολη χρονιά. Ειδικά θέλω να ευχαριστήσω την εταιρία Thermoil – Κατσιάκος -Συνάτικας, την Υπερ-Αγορά Κρεάτων του κ. Ιωάννη Μαλικιώση και τον πρόεδρο της ΕΑΣ Τρικάλων κ. Αχιλλέα Λιούτα, την Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων και την τοπική Ένωση ποδοσφαίρου.

Η επόμενη μέρα ποια είναι;

Ακόμη είναι πολύ νωρίς να πούμε οτιδήποτε. Στο επόμενο δεκαπενθήμερο θα γίνει Γ.Σ της ομάδας και αναλόγως θα πράξουμε. Προσωπικά ακόμη δεν ξέρω αν θα συνεχίσω στην διοίκηση για επαγγελματικούς λόγους. Σαν οικογένεια , αφιερώσαμε πολύ και πολύτιμο χρόνο στην ομάδα και θεωρώ πως προσφέραμε πολλά για την ομάδα του χωριού μας και σε καμία περίπτωση δεν είμαι διατεθειμένος να τρέξω την ομάδα μόνος μου. Θα δούμε τι ακριβώς θα γίνει στην Γ.Σ ποιοι είναι διατεθειμένοι να είναι δίπλα μας ενεργά και στην συνέχεια θα πάρουμε αποφάσεις. Η επόμενη χρονιά θα είναι πιο δύσκολη με τα νέα δεδομένα της Γ΄ Εθνικής. Εδώ θέλω να ευχαριστήσω και τους Σωτήρη Αγγέλη, Μάκη Παπαγεωργίου, Γιάννη Ιακωβάκη και Παναγιώτη Ιακωβάκη και όλο το υπόλοιπο ΔΣ για την μεγάλη προσφορά στο σύλλογο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected