Κατηγορίες
Εθνικές Ομάδες

Με Τάσο Δώνη οι κλήσεις του Σκίμπε!

Στους εκλεκτούς του Μίκαελ Σκίμπε για το παιχνίδι της Εθνικής με την Βοσνία, βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τάσος Δώνης μετά τις πολύ καλές εμφανίσεις του με την φανέλα της Νις!

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, η πρώτη κλήση του Τάσου Δώνη στην Εθνική αντρών είναι γεγονός! Μπορεί να μην έχουν ανακοινωθεί ακόμα οι κλήσεις του Σκίμπε για το παιχνίδι με την Βοσνία στις 9/6, όμως σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα σε αυτές βρίσκεται και το όνομα του Τάσου Δώνη. Ο Έλληνας επιθετικός εντυπωσίασε το τελευταίο διάστημα με την φανέλα της Νις, η οποία τερμάτισε τρίτη στο πρωτάθλημα Γαλλίας, με τα 5 γκολ που σημείωσε να τον φέρνουν στην Εθνική ομάδα!

Έτσι, ο ομοσπονδιακός τεχνικός που παρακολουθούσε εδώ και καιρό την πορεία του μεσαίου γιου του Γιώργου Δώνη, αποφάσισε να τον πάρει μαζί του στη Βοσνία και να του δώσει την ευκαιρία να βρεθεί για πρώτη φορά σε αποστολή της Εθνικής αντρών. Οι υπόλοιπες επιλογές του Γερμανού τεχνικού δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, κάτι που ωστόσο θα γίνει τις επόμενες μέρες.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected