Κατηγορίες
Football League

Είπε αντίο!

Ένας ακόμη ποδοσφαιριστής, μετά τους Βαρουχα και Δαμιανάκη αποχαιρετά τον ΑΟ Χανιά.

Όπως αναφέρει το athlitiko.gr, ο Ρούνεϊ Εβα Βάκενβαϊ αναμένεται να συνεχίσει αλλού την καριέρα του από την επόμενη χρονιά, με τον μάνατζερ που τον εκπροσωπεί να απευθύνει εκ μέρους του, ευχαριστίες προς τους προπονητές και τους συμπαίκτες του ποδοσφαιριστή.

Ο Καμερουνέζος επιθετικός, που έδειξε πολύ καλά στοιχεία όσο αγωνίστηκε, ήρθε ως γνωστόν στον ΑΟΧ τον περασμένο Γενάρη. Καθιερώθηκε αμέσως ως βασικός από τον Σάκη Παπαβασιλείου που ήταν τότε προπονητής στην ομάδα και αυτός που τον επέλεξε, ανάβοντας το “πράσινο φως” για την ένταξή του στο ρόστερ. Ο Ρούνεϊ έπαιξε συγκεκριμένα σε 21 ματς και σημείωσε 3 τέρματα, δείχνοντας σημειώνουμε ξανά, πολύ καλά στοιχεία.

Ο Ρούνεϊ θέλει μέσω του athlitiko να ευχαριστήσει τους προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκε το διάστημα που έμεινε στον ΑΟΧ, αλλά και τους συμπαίκτες του για τη βοήθεια και την υποστήριξή τους.

Επόμενος σταθμός στην καριέρα του θα μπορούσε ενδεχομένως να είναι ομάδα στο εξωτερικό, όπως άλλωστε γνωρίζουν και από τον ΑΟΧ, χωρίς πάντως να ξέρουν ποια θα μπορούσε να είναι αυτή.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected