Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Το αύριο στην Παναχαϊκή και ο καταλυτικός ρόλος Κατσουράνη

Την Κυριακή η Παναχαϊκή γιορτάζει την κατάκτηση του πρωταθλήματος και από Δευτέρα σηκώνουν μανίκια για να προχωρήσει ο σχεδιασμός της νέας περιόδου.

Βέβαια απαραίτητη προϋπόθεση είναι να τελειώσει και τυπικά το θέμα των χρεών αφού οι διαβεβαιώσεις που έχουν δοθεί στην Παναχαϊκή Συμμαχία είναι ότι σχεδόν έχει τελειώσει και απομένει μόνο η κατάθεση της τροπολογίας ώστε να ψηφιστεί από την Βουλή. Πρώτο βήμα θα είναι η συνάντηση των Συμμάχων με τον Κώστα Κατσουράνη για να οριστικοποιήσουν το μπάτζετ της νέας περιόδου.

Σύμφωνα με το sportfmpatras.gr, οι πρώτες συζητήσεις έχουν γίνει και απομένει να αποφασίσουν το μπάτζετ της νέας περιόδου ώστε να δοθούν τα κλειδιά στον Κώστα Κατσουράνη που μαζί με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο θα προχωρήσουν στον σχεδιασμό για το πρωτάθλημα της Football league. Αμέσως μετά την επικύρωση της βαθμολογίας από την ΕΠΟ η ερασιτεχνική Παναχαϊκή θα ξεκινήσει την διαδικασία ώστε να καλυφθούν οι χρονικοί περιορισμοί για την σύγκλιση της γενικής συνέλευσης για την σύσταση της νέας ΠΑΕ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected