Ποδόσφαιρο Κόσμος

Παραλίγο τη…ζημιά η “μικρή” Ανζέ αλλά ο Καβάνι είχε άλλη άποψη! (vid)

Η Παρί Σεν Ζερμέν μπορεί να δυσκολεύτηκε αλλά τελικά κατάφερε να επικρατήσει 1-0 στην κανονική διάρκεια της Ανζέ και κατέκτησε το Κύπελλο Γαλλίας.

Όπως αναφέρει η novasports, οι τυπικά γηπεδούχοι έβαλαν δύσκολα στους Παριζιάνους, οι οποίοι για ενενήντα λεπτά δεν μπόρεσαν να «ξεκλειδώσουν» την άμυνα του αντιπάλου αλλά ένα αυτογκόλ έμελλε να καθορίσει την έκβαση του αγώνα.

Για πάνω από 90 λεπτά η σκληροτράχηλη και άριστα στημένη ομάδα του Στεφάν Μουλίν έβαλε πολύ δύσκολα στους πρωτευουσιάνους στον τελικό του Παρισίου, ωστόσο εκεί που όλα έδειχναν ότι η αναμέτρηση οδεύει προς παράταση, το αυτογκόλ του έμπειρου Σενεγαλέζου αμυντικού Ισά Σισοκό με τον… ώμο, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Άνχελ Ντι Μαρία στο 90+1′ χάρισε το τρόπαιο στον σύλλογο που προπονεί ο Ουνάι Έμερι.

Συγκεκριμένα, στο 91ο λεπτό, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ ο Σισοκό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του με την Παρί να φτάνει στην κατάκτηση του Κυπέλλου, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και πλέον είναι μόνη πρώτη στη σχετική λίστα με έντεκα τρόπαια έναντι δέκα της Μαρσέιγ.


1-0 Edinson Cavani Goal France Coupe de France… από diyan-delev

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected