Κατηγορίες
Football League

Είπε το αντίο μέσω facebook

Ένας από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας της φετινής περιόδου, ο Σπύρος Φουρλάνος, αποχαιρετά τα Χανιά με μήνυμα που δημοσιεύει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Όπως αναφέρει το athlitiko.gr, ο 24χρονος αμυντικός μέσος, με 30 συμμετοχές φέτος στο πρωτάθλημα και 3 ακόμα στο Κύπελλο σημειώνει ότι ολοκλήρωσε την παρουσία του με την ομάδα, στην οποία εύχεται να βρει το δρόμο της στη συνέχεια. «Να ευχηθώ ο ΑΟΧ να μπορέσει να βρει τον δρόμο του καθώς αποτελεί πολύ σημαντικό κομμάτι όχι μόνο της πόλης των Χανίων αλλά και του ελληνικού ποδοσφαίρου», γράφει μεταξύ άλλων.

Η δημοσίευση από τον Φουρλάνο έχει ως εξής:

«Μια ποδοσφαιρική χρονιά με αρκετές χαρές και επιτυχίες αλλά και πάρα πολλά προβλήματα φτάνει στο τέλος της και μαζί της ολοκληρώνεται και η παρουσία μου με την φανέλα του ΑΟ Χανιά.

Πρώτα από όλα θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια και να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου με τους οποίους καταφέραμε να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι, ενωμένοι και να πετύχουμε σχετικά εύκολα τον στόχο της παραμονής στην κατηγορία, κάτω από εξαιρετικά δύσκολες και αντίξοες συνθήκες κατά τη διάρκεια της περιόδου…

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές που πέρασαν από τον πάγκο της ομάδας, το προπονητικό τιμ αλλά και όλους όσους βρέθηκαν και στάθηκαν φέτος κοντά στον σύλλογο και να ευχηθώ ο ΑΟΧ να μπορέσει να βρει τον δρόμο του καθώς αποτελεί πολύ σημαντικό κομμάτι όχι μόνο της πόλης των Χανίων αλλά και του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Σας ευχαριστώ όλους!»

error: Protected