Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Αθλήματα

Varna Seagull Para Table Tennis Cup 2017 με τη συμμετοχή του Θωμά Καραγιάννη από το “Εν Σώματι Υγιεί”

Στη Βάρνα της γειτονικής Βουλγαρίας ταξίδεψαν Έλληνες αθλητές της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ΑμεΑ που βρίσκονται στον Εθνικό Σχεδιασμό για το 2017, προκειμένου να συμμετέχουν στο Διεθνές Τουρνουά Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης “Varna Seagull Cup 2017” που διοργανώθηκε από το σωματείο Nikea Para Sports Club, από τις 25 ως τις 28 Μαΐου 2017.

Στο τουρνουά συμμετείχαν επίσης διακεκριμένοι και μη αθλητές, από τη Βουλγαρία, τη Ρουμανία και το Μαυροβούνιο. Οι αγώνες διεξήχθησαν στο Palace of Culture and Sports και οι αθλητές αγωνίστηκαν τόσο σε Ατομικό όσο και σε Ομαδικό.

Η ελληνική αποστολή αποτελούνταν από:

1. Μαύρη Ελευθέριο (ΤΤ6) – Τριπτόλεμος Αθηνών (Αρχηγός Εθνικής Ομάδας)
2. Δρακωνάκη Ειρήνη (TT6) – Φίλιππος Θεσσαλονίκης
3. Καραγιάννη Θωμά-Αριστοτέλη (ΤΤ6), Εν Σώματι Υγιεί Βέροιας
4. Μπαγκτασαριάν Βαρβάρα, Προπονήτρια
5. Καραϊωσήφ Αλέξανδρο, Προπονητή – Αρχηγός Αποστολής

Για τους Έλληνες αθλητές ήταν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να μετρήσουν τις δυνάμεις τους σε διεθνές επίπεδο και να αντιμετωπίσουν αθλητές με μεγαλύτερη αγωνιστική εμπειρία από άλλες χώρες, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Για τον Θωμά-Αριστοτέλη Καραγιάννη και τον προπονητή του κ. Καραϊωσήφ Αλέξανδρο, ήταν η πρώτη τους διεθνή συμμετοχή και η επιβράβευση τη συμμετοχής τους για 2η συνεχή χρονιά στον Εθνικό Σχεδιασμό της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected